Prolog Rona Weasleyho

598 11 0
                                    

Hermiona Grangerová. Tak bychom asi nazvali kouzelnici, jež si zničila vztah s Ronaldem Weasleyem kvůli práci. Práce ale nebyl jediný důvod jejich rozchodu. Poté co Hermiona nechtěně potratila, přes všechen ten stres a smutek ze ztráty miminka, přestala mít na Rona čas a vůbec se mu nevěnovala.
On si místo ní našel milenku a podváděl jí. Nebylo těžké to zjistit. Stačil jeden jediný omyl a bylo to provaleno. Taková Holoubková si na tom vydělala. Každý den několik článků o rozchodu dvou členů zlatého tria. Ron na veřejnosti malém umřel studem a Hermiona to psychicky nezvládla. Rona milovala od srdce a jejich miminko taky. Chvílemi litovala, že se o to malé vůbec snažili. Přeci jen, byl to konec jejich vztahu.

Pamatujete na Gabrielu Delacoure? Sestru slavné Fleur Dacoure? Tak s ní. Scházeli se v bytě Gabriely každý pátek, kdy měl Ron hrát famfrpál s Harrym. Když Hermiona budila Rona, řekl jí: „Gaby, ještě ne. Hermiona spí." A to Hermioně otevřelo oči.

Nakonec Gabriela otěhotněla a Ron se stal tatínkem. Celá Weasleyovic rodina brečela kvůli odchodu Hermiony a vůbec se netěšili na Gabriele. Další sišlu v rodině.

Po provalení nevěry ho Hermiona opustila. Ronovi a Gabriele se narodil zrzavý chlapeček Hugo Weasley. Weasleyovi jako by rázem zapomněli na Hermionu a Gabrielu přijali za Ronovu družku. Stejně by to museli udělat tak či tak. Později se totiž Gabriele a Ron vzali a z Gabriele je paní Weasleyová.

Jejich svatba byla obrovská obrovytánská. Byl tam snad celý kouzelnický svět. Přišla také Andromeda s Teddym. Teddyho vlasy byli teď celé zrzavé. Harry šel za svědka Ronovi a Fleur Gabriele. Rita tentokrát prohrála souboj s Hermionou.

Ron má teď s Gabriele šťastný život

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ron má teď s Gabriele šťastný život. Bydlí v Prasinkách v malém domku a mudlovským zvonkem. Na to, že kdysi miloval členku zlatého tria, Hermionu, už skoro zapomněl.

Tak, opravená kapitola zde. Víc slov jsem nebyla schopná napsat. No, lepší než těch 81.😜
Teri.

Navždy spolu,Malfoyi [Oprava]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora