1.BÖLÜM

252 10 2
                                        

Sıradan bir gündü Çağ Lisesi'nin kurucusuna lanet olsun . Telefonumun çalmasıyla yataktan zıpladım kim arıyorsa umarım matematik sınavında uyuya kalır . Telefona baktığımda numarayı görünce gözlerimi devirdim evet yine telefon sapığı arıyordu.
'' Ne var aptal ''
''Aa ne biçim cevap bu senden hiç beklemezdim ''
"Sana bidaha aramamanı söylediğimi hatırlıyorum "
" Sana seni dinleyeceğimi söylediğimi hatırlamıyorum "
"Yeter ama artık! "
Telefonu kapayıp formamı giydim ve kahvaltı masasına doğru yöneldim
Ve tabiki saate baktığımda okula geç kaldığımı fark edip kahvaltı yapamadan annemi ve babamı öpüp okula doğru yola çıktım.
Okul kapısında Yağmur ve Batuyu görünce nefesimi sesli bir şekilde dışarıya üfledim neyse ki ders daha başlamamıştı. Batu'nun "Oo Hazal Hanımlar teşrif etmişler " demesiyle omzuna vurdum
ve üçümüz sınıfa yürümeye başladık. Sınıfa girmemizle bir sıranın etrafında büyük bir kalabalık görmemiz bir oldu. Ve işin garip tarafı kalabalığın 4/5 ünü kızlar oluşturuyordu ne olduğuna baktığımda yeni birinin gelmiş olduğunu farkettim aslında yeni gelen kişi dağınık saçları , kahverengi gözleri ve biçimli kaşlarıyla oldukça etkileyiciydi ama umrumda mıydı ? Tabii ki değildi ! Öğretmenin sınıfa girmesiyle kalabalık dağıldı . Yanımda oturan - Yağmur , Batu ve benim -benim biraz hoşlandığım - arkadaşımız Deniz "Hazal şu geni gelen aptal sana mı bakıyor?"
"Bilmiyorum niye baksın ki baksa da umrumda değil " dememle güldü.
_____________________________________

Tenefüsteyken yine aynı kalabalık aynı sırada öğle teneffüsünde olduğumuz için Cem , Yağmur , Batu ve ben kantine indik tostlarımızı alıp masaya yayıldık ve kalabalık kantine geldi.
Yağmur"Yeni gelen çocuğu gördünüzmü bence çok yakışıklı"
Batu " Bence değil şu kalabalığa bak ben ondan daha yakışıklıyım " dedi ve hepimiz kıkırdadık.
Cem" Sen ne düşünüyorsun Hazal " dedi
Tostumu mıncıklarken Cem'in bana sorduğu soruya yöneldim
"Umrumda değil Justin Timberlake gelmedi sonuçta normal bi insan pardon ego yığını baksanıza " dememle Cem yine sırıttı niye her bu çocuktan konu açıldığında ve ben cevapladığımda Cem sırıtıyor ki kesin bi tesadüf felandır konuyla ilgisi yoktur yani niye olsun ki . Şu yeni gelen çocuk Mert bizim masaya doğru geldi
"Merhaba arkadaş olmaya ne dersiniz ben Mert zaten büyük ihtimalle duymuşsunuzdur sen Batu , Sen Cem, Sen Yağmur ve sende hazal değil mi ? Dedi hepsi ismini onayladı
Bende umursamazca " evet " diye mırıldanıp tostuma devam ettim Çocuk yani Mert namıdeğer Bay ego bana karşı sırıtıp kantindeki kalabalığın ortasına yani sırasına oturdu.
____________________________

Sahte PrensStories to obsess over. Discover now