Anul 1 s-a sfârșit.

3 2 0
                                    

Mai e o zi până se termină anul meu 1.Deabea aștept anul 2!Dar o să-mi fie dor de anul 1.M-am trezit mi-am făcut bagajele și m-am dus jos să iau micul dejun.Era ora 06:00 nu prea era lume de cât 2,3.Am luat de la elfi de casă un sandwich .Și l-am mâncat oricum nu puteam sa fac altceva cu el.Dupa ce am terminat, mi-a venit chef de farse .Am luat 1 găleată cu vopsea cred că albastra de la Flich. Am luat niște ață de la pisica lui Flich. Niște machiaje de la o fată de la Hufflepuff (i-am promis că i le duc înapoi).După am așteptat că Flich să adoarmă.A adormit pe scări.........După l-am machiat (nu știu să machiez tot ce am machiat a fost vaca Veta care am machiat-o cu o căpșună și 2 cepe,i-am pus ca gene false 2 frunze de pătrunjel.
Apropo Flich arată așa :

Apropo a adormit cu mâța în brațe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Apropo a adormit cu mâța în brațe.
Cred că l-am făcut frumos!😁
După am luat ață i-am băgat-o în gură și i-am turnat vopseaua în cap pe scurt l-am vopsit albastru.Dupa am citit pe vopsea că era permanentă ups!
După am fugitugir repede în cameră.
Apropo Flich arată așa :

Apropo Flich arată așa :

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Aaaaa....da i-am vopsit și pisica și chelia.M-am dus repede la noi în cameră și am sculat-o pe Andreea.Ea și-a făcut bagajele,iar după a coborât jos să mănânce .
După o jumătate de oră am fost anunțați că trebuie să mergem acasă.Oricum nu scăpați de mine doar de anul 1.Am mers mi-am luat bagajul și am coborât jos.Pe scări am căzut dar m-am ridicat repede chiar dacă cred că am stat 5 minute să mă vaiet......nu contează.Am coborât jos,era mare scandal.Flich era supărat că cineva îl vopsise.Ups aia am fost eu.Dupa cineva(James) i-a turnat "fără să vrea„ un pahar de suc în cap. McGonagall a încercat să îl spele cu furtunul dar nu sa luat de cât puțin din machiaj.M-am și i-am dat înapoi machiajele fetei de la Hufflepuff.
A urmat să mergem la tren mi-am luat bagajul și am fugit spre tren,am căzut în cap și mi-am rupt o jumătate de pantof.Azi am o zi proastă!Aaaa...apropo nu era  deja trist că am aflat că o să ne conducă Flich până acasă pentru că de ce nu?!
Aaaaa..apropo ne-a băgat în vreo 13 copaci și 5 gropi doar în primele 5 minute.

În 59 de minute ne-a băgat în 64 de gropi și doar într-un copac.
Stăteam și eu liniștită și am auzit un nene care râde și zicea:

(?)-Cine conduce chestia asta un claun?
-Vezi că ți-au căzut genele false.

Atunci genele lui Flich i-au intrat în ochi și nu știu cum a făcut dar la împins pe nenea ăla într-o groapă iar după a urlat:

(Flich)-Ups!

Au trecut 1 oră și 10 minute și am ajuns acasă o să-mi fie foarte dor de anul 1!
Pa!💞

A.N.-Alessia Holland anul 1 s-a terminat vă așteaptă pe carte noua care o să o postez Alessia Holland anul 2.Pupici!💞❤️

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Nov 11, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

♡︎Alessia Holland Anul 1♡︎Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu