Capitolul I

2 1 0
                                    

~05 aprilie~

Tessa este în vacanța sărbătorilor Pascale și deși vremea este destul de frumoasă și prietenoasă afară, preferă să stea în casă să studieze liniștită. Simte că nu își găsește locul iar nesiguranța face și mai multe presiune asupra ei și a viitorului ei. Gândurile o năvălesc și pentru a "nu cădea intr o prăpastie" din cauza lucrurilor rele și urate la care se gândește , prefera sa se axeze pe ceea ce ii aduce beneficii și pe ceea ce ii place sa facă.
Amelia este prietena ei cea mai bună și își petrec majoritatea timpului împreună. Amelia este tipul de persoana căruia ii place sa-și trăiască viața la maxim. Cu timpul, a început sa o "corupă" și pe Tessa , și sa iasă amândouă cât mai des, arătându i Tessei ca nu doar cariera este importantă, ci și a te distra este important.

~convorbire telefonică~
-Hei Tess, ce faci?
-Ce să fac Amelia, mă uitam pe niște grile. Tu ce faci?
-Mă plictisesc. M-a sunat Holly și mi-a propus să ne vedem la o cafea , după să ieșim in parc. Ce zici ?
- Băi, nu știu ce sa zic..
-Haide Tess. Suntem in vacanta, mai relaxează te și tu.
-Off bine..
-Hai sa ne pregătim. Ne vedem in 30 min afara?
-Da. Te sun când ajung. Pa pa, pupiii
-Pa Draga mea.

Tessei nu prea ii convine ideea de a iesi afara astăzi. E una din zilele alea când nu are chef de nimic, vrea sa doarma și sa învețe. Nu are chef sa stea in jurul mai multor persoane deoarece se simte și mai singura pe dinăuntru decât e.
Pana la urma se pregătește și se întâlnește cu Amelia. Acestea se duc in parc la prietenii lor. Observa ca nu sunt doar ele. Mai sunt și alți tipi mai mari pe care fetele nu ii cunosc.
Tessa este surprinsă de comportamentul groaznic al acestora, o calcă pe nervi și ii vine sa le zică vreo 2.
Taylor, cel mai gălăgios dintre baieti, vrea sa își facă simțită prezenta printre fete, deși ele nu îl bagă in seama.
Tessei i se face și mai scârbă de el, deși a copilărit fix lângă casa bunicii lui iar când erau mici se jucau împreună.

Amelia: Cred ca Taylor te simpatizează Tess.
Tessa:Puțin îmi pasa. Nu vezi ce comportament de huligan are?
Amelia: Se uita foarte intens la tine, pe ascuns. Nu ți-ar sta rău cu el.
Holly: Mi-a spus si mie Andreas , un prieten de al lui , ca te-ar simpatiza. Dar ca nu are gânduri serioase, doar vrea sa te bage in pat.
Tess: Fetelor, și dacă m-ar place, nu as vrea eu sa am de a face cu un tip ca el. Nu vedeți ca nu știe cum sa se comporte cu o fata?! E atât de nesu....(Tess este întreruptă de o voce bărbătească)
Taylor: Nesuferit?! Buna și tie, buna și vouă.
Fetele in cor: Buna.
Taylor: Nu cred ca m-ai cunoscut cu adevărat domnișoara sa știi cum sunt. Pot fi in multe feluri. Doar lasă-ma sa îți arat. Permite-mi sa te conduc acasă.
Tessa: Nu, multumesc.
Amelia: Ba, merge.
Tessa: Nu am nevoie de însoțitor. Ma pot duce singura acasă , și dacă as avea , sigur nu as avea nevoie de un însoțitor ca tine.
Taylor: E târziu, și nu cred ca ai vrea sa fi alergată de câini sau sa se ia cineva de tine.
Amelia(susotind): Du-te Tess ca nu pățești nimic.
Tessa: Of bine, dar stai la distanță și nu vorbesti deloc cu mine.
Taylor: Cum spui tu.

Cei doi pleacă împreună. Taylor tot încearcă sa vorbească cu Tessa dar ea nu scoate nici un cuvânt și nu îl bagă in seama. Tessa îl vede pe Taylor ca un băiat căruia nu ii pasa de viața, care nu are griji și îl doare fix undeva de viitorul lui. Pentru el , din perspectiva ei , cel mai important e sa obțina un nou record de femei pe care le bagă in patul sau. Tessa nu va ajunge acolo și e sigura de asta. In schimb,Taylor se crede un cuceritor și crede ca o va face pe Tessa sa se îndrăgostească de el.  Dragostea pentru Taylor nu exista, dar ar fi o reușită sa o facă pe Tessa sa fie înnebunită după el.

Tessa: Am ajuns. Mersi.
Taylor: Wow, tu chiar poți vorbii.
Tessa: Pa Taylor.
Taylor: Ma lași așa?
Tessa: Așa cum?
Taylor: Haide Tessa ne gândim la același lucru, știi prea bine.
Tessa: Taylor, plec.
Taylor(Tessa pleacă și intra in casa): Stai...

Tessa intra in casa , plictisita și deloc surprinsă de atitudinea lui Taylor. In schimb, Taylor a fost foarte surprins de atitudinea Tessei, credea ca o poate agata. Dar ce sa vezi. Asta ii trezește și mai mare interesul lui Taylor in a o descoperii cu adevarat pe Tessa Scott. Cine e Tessa Scott?! Oare ce trecut misterios are aceasta fata?! Toate aceste gânduri ii trec prin minte lui Taylor in timp ce se întoarce la prietenii lui.
Tessa este extenuată și vrea sa doarma. Vrând sa își dea pantalonii jos vede ca ii pică ceva din buzunarul de la spate. Curioasa din fire, da sa ia hârtia de jos. Deschide hârtia și nu e deloc surprinsă ce scria pe bilețel .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 13, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Și au trăit fericiți până la adânci bâtrâneți...Where stories live. Discover now