-6

1.2K 53 4
                                    

Hier waren we dan. Op het vliegveld.

De jongens waren voor ons aangekomen. Ik zette mijn 2 vliezen. Bij de balie. En nam mijn ticket (of hoe je het ook noemt) en ging terug. Ik voelde de trsnen over mijn wangen stromen. Iedereen was verdrietig. Buiten Chelsea. "Het is voor jou best." zei pap. "Ik ga je echt missen, veel harder dan ik mijn gsm mis als ik hem thuis alleen laat" zegt Ellen. Ik glimlach zwakjes en knuffel haar. Dan voel ik nog 2 armen om me heen slagen en nog en nog... Tot dat we allemaal in een grote groeps knuffel zijn. "De vlucht naar Nort Caroline staat klaar." horen we en ik trek me uit de knuffel. Luna staat zachtjes te huilen en Noah trekt har on een knuffel. (ze een hele emotionele persoon).

Melani komt naar me toe en zegt: "Girl ik ga je echt missen. Vergeet nooit te dansen wanneer je blij bent. Te zingen tot je hees wordt en het belangrijkste nog te drummen tot je drum kapot gaat. Oce wees sterk" een traan liep over haar wang. Ik gaf iedereen een knuffel. Ik zwaaide nog. Hier is het grote moment.

In het vliegtuig was het best wel saai. Er was een man die de hele tijd snurkte. ik doe mijn oortjes in en luister naar amnesia van 5 seconds of summer. Rustig dommel ik in slaap.

Ik word door mijn gsm wakker.
Mekiiii! : i miss u... A Lot. :-(
Ik: Miss u 2 mel... Miss u 2

"Dames en heren, we gaan landen gelieve u gordel om te doen. Dank u "

Zei de piloot.

Eindelijk geland ik sms de mesjes om te zeggen dat aan ben gekomen.

Het vliegveld in North Carolina is het wel een beetje anders dan ik dacht.

Ik ging opzoek naar mijn vliezen .

Na 5 minuten gezocht hebben.

Kon ik eendelijk naar de uitgang .

"Waar is ze toch? "zuchte ik. Tot ik mijn tante Elisa zach. Licht bruin gezicht lang gestijld zwart haar en als altijd chic aangekleed. Ze kwam naar me toe en gaf me een knuffel." Oceane! Wat ben je gegroeit! " zegt ze." En jij ziet er mooier uit in het echt dan op de foto's."zeg ik met een nep glimlach - was ni zo enthousiasts - "En hoe gaat het met Katy?" vraag ik snel en we stappen in de auto. "Ik ben heel trots op mijn dochter! Ze haalde hele goeie punten voor school. En ze kreeg ook een leuk lief.". Ik ben blij dat mijn tante blij is om me te zien . Maar toch wil ik naar huis.

Pov Hayes (Eindelijk!)

Sinds twee weken hebben de buren verbouwing in hun huis. Ze laten een nieuwe kamer zetten. En vandaag is het af. Eindelijk. Eindelijk geen gebons tegen de muur van mijn kamer. Eindelijk rustig dutjes doen. Eindelijk.

Voor wie was die kamer eigenlijk.

Ik heb het al aan Katy gevraagd maar ze zij dat het een verrassing was.

Voor wie was die fucking kaner nu een jonge? een meisje?.

Pov Oceane

Na enkele minuten rijden waren we er.

Ik stap uit voor een wit rij huis. Mijn ogen Worden groot waneer Elisa de deur open doet. "Whooow." zeg ik en loop naar binnen. Het huis lijkt klein van buiten maar is GIGANTISCH.

"Wat vind je ervan? '' lacht Elisa.

Er loopt een meisje van ongeveer 17 van de trap af. Katy.Ze heeft een lange  krullen op haar hoofd en haar groene/bruine ogen kijken me blij aan. "Oceane!" roept ze. "Katy?" vraag ik. "Wow je bent totaal ni veranderd sinds de laatste keer!" ze loopt naar me toe en knuffelt mij.

"Meisjes ik laat jullie om weer kennis te maken! " roept naar Elisa en gaat weg." Hmmm eigenlijk ken je me al dus Hallo ik ben Katy Campbel

Ik ben 17 mijn status bezet. Euuuuuh. Wat nog? Oh ja! Mijn vader werkt bij Windows. En mijn moeder is stylist. "zegt ze." Eeeeeuuh Hi ik ben Oceane Tiller ik word ben binnen enkele maanden 14. Mijn status ; singel. En voor de rest ken ik hier niks. "zeg ik enthousiast .

"Kom we gaan naar de buren, Hun kinderen zijn goeie vrienden van mij" en ze trekt me mee.

Unbelievable ~ Hayes GrierDonde viven las historias. Descúbrelo ahora