uitleg

18.6K 593 44
                                    

Dit is een vertaling van het boek don't run away. Voor alle mensen die toch (ook) de engelse versie willen lezen deze is gemaakt door: @SlimShadysMonster

Ik heb alle rechten om dit boek te vertalen maar de lezer van dit boek heeft geen rechten om dit te kopiëren!

anders zal karma je verminken! of je frietjes ontploffen in je gezicht!

Flaptekst (als dat zo heet):

"Verander!" Commandeerd hij in op een Alfa's toon. Goeie god! Hij is een Alfa! Zij haten het wanneer er vreemde weerwolven in hun roedel komen. Ik negeer hem en sta stil op de vloer. Ondertussen is mijn wolf naar mij aan aan het janken.

"Ik zei verander!" Commandeerd hij me opnieuw, zijn stem is laag en hees. Ik verander dan toch maar en probeer mijn naakte lichaam zo goed mogelijk te bedekken. He gooit me zijn shirt toe en snel trek ik het aan.zijn geur kwam binnen als een bomaanslag. Het rook naar pepermunt en chocola.

'Mate!' Schreeuwt mijn wolf in mijn hoofd. Dit laat me huiveren. Mijn ogen worden groot zodra ze het nog een keer zegt. Gelijk sprint ik weg in mijn menselijke gedaante. Ik hoor woeste voetstappen achter me en een luid gegrom. Ik word tegen een boom aangeduwd, zo dat ik me niet meer kan bewegen. Ik voel een zachte pijn in mijn rug. Hij stopt zijn hoofd in mijn nek terwijl hij mijn armen boven mijn hoofd vast duwd. Hij ademt hard in mijn nek en fluistert iets dat ik niet kan verstaan, omdat zijn mond tegen mijn huid aan zit.

"Van mij!" Gromt hij luid, dit laat me huiveren in angst. Hij duwt me voor zover mogelijk nog dieper in de boom en kijkt me in mijn ogen. Daarna scant die mijn gezicht. Ik knipper en kijk weg van hem. Zijn gezicht word zachter en weer stopt hij zijn hoofd in mijn nek. Hij ademt diep in en zegt:

"Je bent van mij en alleen van mij! Niemand anders zal je ooit aanraken, aankijken of zelfs over je denken! Niemand laat je voelen hoe ik je ga laten voelen!" Hij gromt nog een keer hard. Weer slaat hij mijn rug hard tegen de boom ik knipper om mijn tranen van pijn en machteloosheid in te houden. Hij drukt hard zijn lippen op de mijne, hierbij maakt hij duizenden vonken die exploderen in mijn hoofd. Het voelt geweldig maar tegelijkertijd jaagt het me doodsangst aan.

#1 in weeeeerrrrwolf!!!

Niet Wegrennen! (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu