4. ʏᴏᴜ ᴋɴᴇᴡ ᴛᴏᴜʏᴀ?!

303 36 2
                                    

Tahle odpověď se Dabimu zjevně nezamlouvala.

Zamračil se.

,,To je blbost."

Tím vyvedl Hawkse z míry. Řekl to tak jistě, že se mu zadrhl jazyk v puse.

,,Cože?"

Dabi se zadíval na Shigarakiho.

,,Říkám, že to je blbost. Hawks vyrostl mezi hrdiny. Už od malička trénoval k tomu, aby se z něj jednoho dne stal jeden z nejlepších hrdinů, ani nezná nic jinýho. Proč by se najednou rozhodl, že je podrazí? Poslal ho jeho šéf, určitě. Sám by na to koule neměl," řekl a založil si ruce na prsou.

Hawks na něj zůstal překvapeně zírat.

,,Jak to všechno můžeš vědět?" vydechl.

Dabi mu věnoval postranní pohled a ušklíbl se. ,,Mám své zdroje."

Opeřenec se na něj zaškaredil, ale pak jeho výraz zvážněl. Rozhodl se použít své eso v rukávu.

,,Máš pravdu."

,,Cože?" tím Dabiho zcela zaskočil.

,,Máš pravdu," zopakoval Hawks a zadíval se mu hluboce do očí. ,,Máš naprostou pravdu. Ale víš co? Já to nechtěl. Nic z toho jsem si nikdy nepřál. Jednou jsem se pokoušel zachránit své rodiče při autonehodě, byly mi asi čtyři. Umřeli. Nevěděl jsem co dělat, tak jsem se vrátil domů, kde mě našli vedoucí kurzu pro speciální děti, které měli šanci stát se nejlepšími hrdiny. Neměl jsem na vybranou!  Nikdy jsem si nepřál stát se hrdinou. Nemáš ani ponětí, jaké to je, být celý život kontrolován, nemoct si o ničem rozhodovat sám," zatvářil se ublíženě, dokonce se mu i zaleskly oči, aby vše vypadalo věrohodněji, a pak se obrátil na Shigarakiho.

Zhluboka se nadechl. ,,Chci bojovat za svou svobodu. Chci svrhnout hrdiny. Už si nenechám kontrolovat život."

Po tomto proslovu se na pár chvil rozhostilo ticho. Toho Hawks využil a v duchu si udělal poznámku, že si pak u bosse musí vyžádat Oskara za tak autentický výkon.

,,To... Jsem nevěděl..." vydechl Dabi překvapeně. Hawks zajásal. Takže o mě neví všechno...

,,Takže... Berete mě?" přešel Dabiho poznámku a obrátil se zpět na Shigarakiho.

Ten chvíli mlčel než odpověděl. 

,,Tohle má být důvod proč tě nemám zabít hned na místě?" zavrzal.

Hawks v duchu zaklel. Obrátil se na Dabiho a očima ho prosil o pomoc. Ten však na něj jen spiklenecky mrkl a pokrčil rameny. Pomož si sám, kuře.

Kuře si frustrovaně povzdechlo. Netřeba zmiňovat jak mu to přišlo nefér. Rozdělil se s ním o svůj kyblík a pak ho takhle podrazí? To je ale kretén.

,,Prosím. S vámi mám větší šanci je shodit. A navíc bych taky mohl být užitečný. Můžu vám lecos prozradit." Daroval vůdci Ligy významný pohled.

Ten však mlčel.

,,Notak Tomuroooo, vypadá sympaticky," protáhla Toga a pověsila se Shigarakimu kolem krku. Ten ji se zavrčením setřepal. Hawks ji tak mohl poprvé spatřit. Rozcuchané drdůlky jí trčely na obě strany jako dvě vrabčí hnízda a ve tmě okolo ní se blískaly její tesáky jako dvě jehličky. Žluté zvířecí oči mu ještě více připomínaly upíra.

Otřásl se, ale ne zimou.

,,Fajn. Ale jednou něco posereš a tady Dabi ti ty křidýlka upálí," zaskřípal a věnoval pohled zmiňovanému. Ten se samolibě ušklíbl a přikývl.

Hawks najednou dostal ohromnou chuť něco pokazit.

Rychle se ale vzpamatoval a musel si vlepit imaginární facku. Co to jeho chorá mysl zase vyblila za kravinu? Bože, vždyť je to padouch! Musí najít svou spřízněnou duši co nejdřív.

Zazubil se na svého nového ''nadřízeného''.

,,Jasně šéfe," zacvrlikal, vrazil ruce do kapes a čekal co se bude dít dál.

Shigaraki přešel to oslovení varovným pohledem a pak se opět obrátil na podpalovače.

,,Dorprovoď ho," řekl a pravděpodobně mu věnoval tvrdý pohled. Ne vážně, proč tu pazouru nesundá? Takhle poznáte pravýho padoucha dámy a pánové, stěžuje život i vypravěči a ani o tom neví.

Dabi se zatvářil nadmíru otráveně, ale chápavě přikývl. Přece jenom by na něj měl dohlédnout, mohl by provést nějakou kravinu, které by pak litoval.

Bez jakéhokoliv dalšího slova se otočil na patě a rychlým tempem se vydal ven. Okřídlenec se spěšně rozloučil se členy Ligy a svůj doprovod rychle doběhl.

,,Jak jsi toho o mě tolik zjistil?" vyhrkl hned otázku, která mu vrtala hlavou po celou dobu co tam stáli.

,,Jak už jsem říkal, mám své zdroje," odpověděl mu odtažitě.

Hawks se na něj zamračil. ,,To ti nežeru. Tohle o mě nikdo kromě vedoucích kurzu nemůže vědět. A ti by to nikomu nevyzradili i kdyby měli zemřít," řekl skálopevně, když se zarazil. Byla tu ještě jedna jediná osoba, která by o tomhle všem mohla vědět.

,,Tys znal Touyu!?" vyhrkl a přitáhl si ho za límec toho jeho kabátu blíž, aby se mu mohl zpříma podívat do očí.








✧pσznámkα αutσrkч✧

Konichiwassup.

Jen jsem chtěla říct, že nebude trvat dlouho a začne na tomhle účtě vycházet knížka, která se bude jmenovat Butterflies. Ff, samozřejmě Kiribaku. Snažila jsem se to udělat co nejoriginálnější, ale v dnešní době to prostě nejde. Když mě něco napadne, tak se dozvím, že už někdo dávno udělal to samý. Ale i přesto doufám, že to někdo bude číst a bude vás to bavit. Snažím se to udělat v podobným stylu jako 𝓦𝓪𝓽𝓪𝓼𝓱𝓲 𝓷𝓸 𝓣𝓮𝓷𝓼𝓱𝓲.

Cover:

(soráč že je to v tak divný kvalitě, ale originál mám v počítači a teď se mi to nechce hledat)

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

(soráč že je to v tak divný kvalitě, ale originál mám v počítači a teď se mi to nechce hledat)

Bohužel se dřív nebo později zpomalí vydávání 𝕎𝕙𝕚𝕔𝕙 𝕠𝕟𝕖 𝕋𝕠𝕕𝕠𝕣𝕠𝕜𝕚?!, protože se chci víc věnovat Butterflies a WoT mě tolik nebaví psát. Snad mi to prominete.

To je snad všecko, tak zatím sayonara✨

🔥𝕯𝖆𝖒𝖔𝖓🔥

𝕎𝕙𝕚𝕔𝕙 𝕠𝕟𝕖 𝕋𝕠𝕕𝕠𝕣𝕠𝕜𝕚?!「Soulmate AU🌺 [NEDOKONČENO] Onde as histórias ganham vida. Descobre agora