3. Bölüm

562 67 22
                                    

Votelerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Müziği dinleyerek okumanızı tavsiye ederim. İlk söyleyen Yoseob.  ♡ Umarım daha çok okunur keyifli okumalar..♡
Saranghea ♡ ♡ ♡

Ne!? Şimdi Min Ji hanstanede miydi? Çevreme baktığımda neden taksi yoktu?  Ama hep dizilerde ve wattpad hikayelerinde hemen taksi gelir ve gidilirdi. Tabi aptal Yu Jin biz gerçek hayattayız(!) 

Oturduğum yerde ağlamaya başladım. Nolur ölmesin Min Ji nolur... Biraz yürüdükten sonra telefonumdan horoz sesi gelmeye başlamıştı. Yine Soo Bin çalma sesini  değiştirmiş olmalıydı.

Arayan Soo Bin ' di. "Efendim Soo Bin?"

" Yaa nerde kaldın sen hemen gelsene!"  " Ya tamam taksi bulursam gelirim bana bağırma!¡" " Ah hemen o lanet taksiyi bul ve direk asshdh hastanesine gel"

Tam ağzımı açıcaken telefonu kapattı. Ağlaya ağlaya taksi aradım. Sonunda o lanet taksi durağını  buldum ve hemen asshdh  hastanesine gitmesini söyledim.

---

Haataneye geldiğimde hemen onları aradım.  Salak ben danışmaya sormayı akıl etmedim. En sonunda Soo Bin ' i aramaya karar verdim.  "Soo Bin oda nerde?"  " 3. kat 50 numaralı oda."

Bu seferde telefonu suratına kapatan bendim. Bizde de tik haline geldi şu telefonu  yüzene kapatma şeysi. Kesin sinirlenmiştir Soo Bin ama şuan onu tınlayamazdım.

Odanın önüne geldiğimde gözyaşlarımı sildim. Derin mi derin bir of çektim. Kapıyı açacaken çok az bir şekilde açık olduğunu gördüm.

İçeride bir erkek vardı. Ama Min Ji bize bir erkek arkadaşı olduğunu söylememişti.

"Min Ji...affet beni...özür...dilerim."  Bu Beast grubundan Du Jun değil mi? Hıçkıra hıçkıra ağlamasının sebebi Min Ji ile sevgili miydiler?

"O...kavgayı..yapmamalıydık..Ah..ben..çok aptal...bir...insanım.."

Hadi ama bunu Min Ji bana neden söylemedi!? Hele bir kendine gelsin yemin ederim sorguya çekeceğim.

Sonrada içeri girmeyi düşündüm. Bir an acaba yapmasam mı diye düşünsemde hayır diye bağırdım. 

Tabi ki de iç sesime bağırdım. O kadar da aptal değilim. "Hey Yu Jin."  Arkamı döndüğümde bu gelenin Soo Bin olduğunu anladım. Bana koşar adımlarla sarıldı. " İyileşicek mi?"

" Sorduğun soruya bak Soo Bin tabiki de o çok güçlü bir kız. O iyileşicek.." 

Daha fazla konuşamazdım çünkü dediklerime ben inanmıyordum. O iyileşmezse ben ölürdüm..

Soo Bin ' in sesiyle irkildim. " Hey sen neden içeri girmiyorsun?" Ben orda Du Jun ' u görmüştüm  ve emin olmam lazımdı , o yüzden içeri girmek istiyordum.  " Ah...ben bilmiyorum hadi girelim."

İçeri girdiğimizde Du Jun Min Ji ' nin elini tutmuş ağlıyordu. " Hey sen neden burdasın?" Soo Bin çok şaşırmıştı e doğaldı çünkü tanımadığı bir insan Min Ji ' nin elini tutmuştu.

"Ben..aslında...neyse görüşürüz." diyip odadan çıktı.  " O kimdi Yu Jin?" 

" Sanırım Min Ji ile sevgililer." " Ne!!"  Soo Bin bayağa bağırmıştı. "Kulağımın zarını patlattın seni gerizekalı , pislik , aptal!!!" "Üf ne diyorsun ya kız burda ölüyor!" ' Soo Bin öğrettiğin için çok sağol ' demek istesemde ağızımın üstüne bir şaplak yemek istemiyorum.

-

Saate baktığımda 19.45 di. Yine telefonumun horoz sesi ile tiksinç bakışlarımı sürdürdüm. Arayan ise Yoseob'tu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 26, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

More Than  You Think  ♡Where stories live. Discover now