2- Evrime kafa göz daldım

1.3K 52 8
                                    

Tabikide gördüğüm kişi Kerem'di hani şu sevdiğim size açıklamadığım Kerem. Çocuk berbat yakışıklı ulan sikeyim böyle kişi argo kullanıyorum ayıp olmasın sonuçta inek değiliz. Evet yarın son gün ve okula tekrar gidicem bakalım beni görücne napıcaklar?

Sabah darbukayla kalktım sanki ya alarmı nasıl kurduysam koşa koşa tuvalete girdim makyaj yaptım. Kahvaltımı yapıp dişlerimi fırçaladım. En güzel kıayeftlerimi giydim ve hazırım.

Ee tabi evrim geçirdiysem arabamda olcak unutmadım ve onuda aldım çok zekiyim. :D

Okula ilk adımı bastım. Herkes bana bakıyo havalandım biraz gittim ve Kerem'i gördüm salak işte mal çocuk Derin'le takılıyodu şu faişe Kerem'i bırakmıcak ya sürtük şey. Neyse ben onun çabasında değilim. Hıh işte. Ama arkamdan erkekler geliyo hemen kızlar tuvaletine gittim. Bi kaç kız bana bakıp duruyodu etkilendiler Biri ordan bu Elif diye bağırmaz mı şok oldum! Sonra yavşadılar ama bende aldırış yok neyse. Keremde yavşıyo arada ama ona yüz vermiyorum yoksa kaşar olmak istemem yani.

KEREM'İN AĞZINDAN;

Elif nasıl değişmiş inanamadım ne yalan söyliyim beğendim. Bugün okulda sıkıştırıp SENİ SEVİYORUM dicektim. Ama ilk defa cesaret edemedim. Abi ne kızmış?

BEĞENDİNİZ Mİ BAKALIM ?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 05, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

EvrimWhere stories live. Discover now