6. fejezet

6.3K 77 0
                                    

🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞

*Már kb. Fél órája zuhanyzunk. Hero kiöntött véletlenül egy egész tusfürdőt a hátamra...nagyon sokat nevettünk. Hatalmas ez a fürdőszoba...van  kád is de mi zuhanyzunk, ami életem eddigi legjobb zuhanyzása.

A hátam mögött áll és most épp a hasamat simogatja egyre lejjebb csúsztatja a kezét majd elér oda

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

A hátam mögött áll és most épp a hasamat simogatja egyre lejjebb csúsztatja a kezét majd elér oda...a legérzékenyebb pontomhoz és végig húzza rajta az ujját majd megfordít és megcsókol. Felemeli a lábaim és én átkulcsolom őket a dereka körül a szemembe néz és újra belém hatol. Már nem fáj annyira de azért még most is érzem.
Ahogy a meleg víz végig folyik a testemen még csodálatosabb az érzés. Hero és én is hangosan nyögünk de nem érdekel úgysem hallja senki. Már egy ideje csináljuk, mikor észre vesszük, hogy hideg víz folyik ránk. Hero gyorsan elzárja a csapot*
-Gyere folytassuk a szobában.-Mondja, megfogja a kezem és a szobájába megyünk
*El sem tudom mondani, milyen hatalmas ez a ház. A szobája is leginkább fekete színekből áll  a közepén egy hatalmas szürke francia ággyal és sok óriási ablakkal...gyönyörű a kilátás.

Megint megcsókol és az ágyra lök majd a hasamra fordít megemeli a fenekemet és megint belém hatol

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Megint megcsókol és az ágyra lök majd a hasamra fordít megemeli a fenekemet és megint belém hatol. Ő az ágy előtt áll és az egyik térdét az ágyra teszi. Egyre gyorsabban mozog bennem és egyre hangosabb hangok hagyják el a száját és az enyémet is. Bele markolok a lepedőbe, mert ez az érzés egyszerűen hihetetlen! Nem tudom felfogni, hogy valami ennyire jó lehet. Egyre durvábban mozog bennem de az érzés egyre hihetetlenebb. Megfogja a hajamat és felhúz, hogy háttal neki simuljak. Nagyon erősen húzza a hajamat de még ezt is élvezem!*
- Hero ez... -Be sem tudom fejezni
- ugye...ahhh... ugye.. milyen.. j..jó?
- igen... -Csak ennyit tudok mondani
- Átkozottul szexi vagy Laura, hogy lehet ilyen tökéletes a tested? Mindjárt...mindjárt elmegyek
*Ahogy ezt kimondja el is élvez.
Lefekszem az ágyban Hero pedig mellém. A mellkasára fekszem és átölelem.
Az a lány is itt feküdt vele? Még a gondolattól is hányingerem van!*
- Mi a baj baby? -Kérdezi és fel emeli az állam, hogy a szemébe nézzek
- Semmi csak gondolkodom. -Mondom halkan
- Min gondkodsz? Megbántad? -Látom az arcán, hogy aggódik
- Nem, dehogyis. Nagyon jó volt!
- Igen szerintem is! -Mondja elégedett mosollyal. - Akkor min gondolkodsz, ha szabad tudnom?
- Lehet, hogy hülyének nézel de azon, hogy az a lány is itt feküdt veled és itt szexeltél vele is. -Végig folyik egy könnycsepp az arcomon
- Nem, nem itt. Tegnap, mikor vissza vittelek a discohoz felhívtam és egy szállodában aludtam Kellyvel
- Kelly? -Kérdezem
- Igen. Úgy hívják a csajt. Egy ribanc, aki mindenkivel lefekszik de teljesen belém van zúgva. Régóta ismerem... Van egy baráti társaság, akikkel össze szoktunk jönni és ő is köztük van. Kb. az összes fiú, aki benne van ebben a társaságban lefeküdt már vele de ő egyenesen meghal értem és tudom nem szép de én ezt kihasználtam már nagyon sokszor.
Mikor úgy érzem szexelni akarok csak felhívom őt és már jön is. Tegnap is így tettem, miután kiszálltál a kocsimból a disco előtt.
Miután megdugtam nagyon rosszul éreztem magam. Már mondtam, hogy azért csináltam, mert azt hittem így nem fogok folyton rád gondolni de csak rosszabb lett az egész!
- Aha értem. -Csak ennyit mondok
- De ne gondolkodj már ezen jó? Nekem csak te kellesz!
- Csak én? -kérdezem vissza
- Csak te!

*Mikor ezt kimondja lehajtom a fejem a mellkasára és hallgatom a szívdobogását. Nagyon fáradt vagyok. Még érzem, hogy hátra simítja a hajam az arcomból, megpuszilja a homlokom, majd mindketten elalszunk.*

CSAK TE ♾Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ