Yak !

10.7K 870 45
                                    

Şöminenin ateşinin verdiği ışık gözlerimi ağrıtırken koluma girmiş olan Nikki'nin kollarından kurtuldum.Şömineye doğru yaklaştım ve yücenin adını söyledim.

"Mary..."

Santa yavaşça yüzünü bize döndü fakat şöminenin yakınlarında bulunan dolap karanlığını Santa'ya yansıtmıştı.Mary,koltuğun yanlarından tutarak ayağa kalktı.Şöminenin ateşinin karşısında sadece siyah bir karaltı gibi görünüyordu.Ağırca ellerini kaldırdı ve sol elini şıklattı.Işıkların yanmasını sağlayan bu şıklatma içerideki yarı boğa yarı insan yaratıklarında görünmesini sağlamıştı.

Korkudan hemen kızlarla arka arkaya geldik.Yaratıklara ve onlara dönük bir şekilde,çembere benzeyen şekildeydik.Korkudan soluklarımız taşıyordu ve bacaklarım hakim olamadığım bir şekilde titriyordu.

"Ne yapmaya çalışıyorsun."

Kelly'nin sorusuna cevabı kahkaha atmak olmuştu.En sonunda Santa'yla birlikte yönlerini döndüler.

"Çünkü siz benim oğullarımı öldürdünüz ve şimdi,sizde öleceksiniz."

Yanındaki yaratıklara dönüp,

"Onların tek bir parçasını bile görmeyeceğim." dedi.

Bir anda tüm yaratıklar üzerimize doğru,cüsselerinin verdiği ağırlıktan olsa yavaşça yürümeye başladılar.Ne yapacağımızı bilmiyorduk.Fakat aklıma gelen bazı şeyler vardı.Büyü kitaplarından ve eski cadıların günlüklerinden bildiğimiz korunma yöntemleri vardı.

Eski Yüce Serena Lykho'nun el kitabında elementlere hükmetmeye dair bilgiler bulunuyordu.Onları uygulamak için kızlara seslendim.

"Kızlar,ellerinizi verin."

Hemen ters döndük ve el ele tutuştuk.

"Beni tekrar edin."

"Tanrıça Myhta Sana Sığınıyoruz.Bizleri Koru."

"Tanrıça Myhta Sana Sığınıyoruz.Bizleri Koru."

"Güneşin Askerleri Sizi Çağırıyoruz.Bizim İçin Savaşın."

"Güneşin Askerleri Sizi Çağırıyoruz.Bizim İçin Savaşın."

"Suyun Muhafızları Sizi Çağırıyoruz.Bizi Savunun."

"Suyun Muhafızları Sizi Çağırıyoruz.Bizi Savunun."

"Toprağın Hakimleri Sizi Çağırıyoruz.Bizi Dirayetli Kılın."

"Toprağın Hakimleri Sizi Çağırıyoruz.Bizi Dirayetli Kılın."

"Havanın Kızları Sizi Çağırıyoruz.Düşmanları Nefessiz Bırakın."

"Havanın Kızları Sizi Çağırıyoruz.Düşmanları Nefessiz Bırakın."

Bir anda tutuşan ellerimizde ışıklar parıldamaya başladı ve göz sembolünün olduğu yuvarlak bir kalkan üstümüze indi.Yerden geldiğini hissettiğim ve kemiklerimi güçlendiren enerji vücudumun karıncalanmasını sağladı.Gecenin yarısında perdelerden içeriye güçlü güneş ışıkları girdi ve iri vücutlu eli kılıç tutan ateşten yapılı adamlar belirdi.Ardından diğer pencerelerden içeriye doğru sular akmaya başladı.Güneşin yansıttığı ışıklar gibi sulardanda ok fırlatan kızlar oluşmaya başladı.İçeriyi soğuk bir rüzgar kapladığında şişman adamlara benzer üç tane yaratık oluştu.

Mary'nin getirdiği yaratıklar kalkanımıza vurmaya başladığında oluşan yaratıklar onlara saldırmaya başladı.Şişman yaratıklar derin bir nefes almaya başladı,güneşten yapılı olanlar kılıçlarıyla yaratıklara saldırdılar.Sudan doğan okçular ise evin yüksek köşelerinden oklarını fırlatmaya başladılar.

Mary'nin getirdiği yaratıklara karşı pekte etkili olmasalarda yavaşlamarında  ve sakat kalmalarında yardımcı oluyordu.

Jessica panikle "Nasıl becerdin bunu ?" 

"Bir şeyleri okumam yetti."

"Evet ama pek etkili olmuyorlar."

Mary'nin sinir bozucu kahkasını duyduğumda Jessica'ya cevap vermek için düşünmeyi bıraktım.

"Tanrım,ben sizin hepinizden daha güçlüyüm sürtükler.Sizin bu saçma büyünüzü bozacak kadar hemde."

Ellerini havaya kaldırdığında üstümüzdeki kalkan kalktı ve çağırdığımız muhafızlar yok oldu.Kemiklerim eski güçsüzlüğüne kavuştu ve boğa adamlar tekrar yürümeye başladı.Hepimiz el ele tutuşmayı bırakıp kaçışmaya başladık.Yaratıklar peşimizden gelip saçlarımızdan geriye savuruyorlardı.

"Bu meclis sonsuza kadar yok olacak.Salem cadıları kendi sonlarını kendileri hazırladı."

Medusa'nın ruhu belirdi ve tekrar yok oldu.

"Bunu neden yaptın Elsa ? Neden beni ve ağabeyimi öldürdün ?"

Aynı şekilde Andrew'inde ruha benzer yansıması belirdi ve yok oldu.

"Benden geleceğimi ve aşkımı çaldın.Senden nefret ediyorum ! Duydun mu ? Senden nefret ediyorum !"

Stevie'nin,Andrew'in ve Medusa'nın görüntüleri yok olmamaya üzerime doğru gelmeye ve baskıcı konuşmalarına devam ediyorlardı.Bu ya bana yapılan bir büyüydü yada beynimin bana oynadığı kötü bir oyun.

Onları duymamak için gözlerimi ve kulaklarımı sımsıkı kapatmışken tekrar açtığımda yaratıklardan birisi boynuzunu bana geçirmek üzereydi.Kendimi korumak için elimi ileriye doğru savurdum.Her ne kadar etkisiz olacağını düşünsemde etkili olmuştu.Yaratık ileriye doğru fırladı.

Santa ve Mary sinirle,kaşları çatık şekilde bana bakıyorlardı.Diğer kızlarda aynısını yaptığında yaratıklar savrulmuşlardı.Yaratıklar ayağa kalktıklarına etraflarında çember oluşturduk ve ellerimi aynı şekilde savurduk.Birbirlerinin boynuzlarına geçtiklerinde yüzüm kırmızıya boyanmıştı.Kanları her yerimize sıçramıştı.

Onlardan kurtulduğumuza sevinmiştim.Birden Santa alkış tuttu.

"Teyzecim,sanırım bunu kendi başımıza yapmalıyız."

"Bende onu söyleyecektim."

Birden ellerini bizlere yöneltiler.Bedenim kasılmıştı ve kan dolaşımım durmuş gibi bir hisse kapıldım.Ayaklarımızı yerden kestiler ve tavana kadar yukarı kaldırdılar.Ani bir hızla yere çarptırıp diğer duvarlarada vurdurdular.

Çarpılmaktan kaburgalarım kırılmışlardı ve burnum kanıyordu.

"Elsa,fikir sürtüğü bu kadar çabuk mu pes ediyorsun ? Daha senin ağzına bok doldurup dikeceğim.Bu kadar çabuk pes etme."

Mary tekrar bir saldırıda bulunacakken beyaz bir ışık ortada belirdi.Işığın içinden ise beyaz ve uzun saçlı genç bir kız çıktı.Üzerinde beyaz renkte ve cadılara özgü işaretlerin olduğu kaftan vardı.

"Gardiyan?"

"Yüce Mary.Konseyin ve Tanrıça'ların verdiği hüküm;Yüce Mary ve Cadı Santa,Tan Yeri Ağardığında Orman'ın Kuzey Batısında Yakılacak !"

Arkadaşlar Bu Bölüm Erken Geldi ! Çünkü Bir Sürü Yeni Okuyucumuz Oldu Ve Dünkü Bölüm'ün Vote Sayısı Çok Güzeldi.Umarım Bu Bölüm İçinde Aynısı Olur :) Bu Arada Hikayeye Biraz Heyecan Katmaya Çalıştım Umarım Yapabilmişimdir.Okuduğunuz İçin Teşekkürler.Görüşlerinizi Bildirirseniz Sevinirim.Son Olarakta Kitapla İlgili Görüşleriniz,Hatalarım ve Daha İyi Yapabileceğim Şeyler İçin Mesaj Atarsanız Sevinirim :) 

Cadı AkademisiWhere stories live. Discover now