NULL . / bevezető ##

17 0 3
                                    

sziasztok !! itt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

sziasztok !! itt ... hatalmas kihagyás után sunnie, remélem nem haragszotok, amiért eltűntem (˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) ,, megpróbálok mostantól itt maradni, hehe . no de !! azért vagyok most itt, hogy letisztázzam ennek a könyvnek a működését a lehető legrövidebben - és tömörebben!

mostanában, mivel elég elfoglalt vagyok továbbra is a sulival, nincs igazán időm hosszabb, egybefüggő történeteket írni, ezért úgy gondoltam nyitok egy imagines-es könyvet, hiszen az legalább annyira élvezhető, mint egy komplett sztori - na meg nekem is valamelyest kevesebb munka.

nos! úgy terveztem, hogy leginkább idol producer srácokkal írnék, illetve a qcyn első évadában megfordult fiúkkal. na meg persze szívesen írok más survival műsorokból (chuang, snzm, afo, tco) is, vagy például a tf family tagjaival is stb.

gondolom nem nagyon kell magyaráznom hogyan működik majd a könyv; itt kommentben vagy dm-ben kérhettek egy-egy imagine-t. azt természetesen kötelező megadni, hogy kivel :D annak lehet picit örülnék, ha támpontként megadnátok pár apróságot, pl. miről szóljon, milyen au legyen és miegymás. persze, ha nem, nekem az is okés! <3

nos, egyelőre ennyit szerettem volna !! :]
ó és .. még egy megjegyzés: műsorok/csapatok alapján fogom rendezni a könyvet, szóval, ha esetleg lesz több nine percent imagine, akkor azok egy helyen lesznek megtalálhatóak, míg például az awaken-f imaginek szintén így. ezek persze csak példák voltak.

na de nem rizsázok többet :,) jó kéregetést <3 remélem sokan fogtok érdeklődni irántam/a könyv iránt.

& a hamarosan jövő műsorokból is fogok írni valószínűleg (a qcyn3 tuti biztos!! a többit nem tudom pontosan, ha nézem őket, akkor számíthattok rá!) 🍓🐛🍃

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 30, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

caelum sidereum. cpop imaginek Where stories live. Discover now