0.9 ✔

278 37 15
                                    

Sihyeon derin bir iç çekti. "Evet, seni dinliyorum." dedi Jungkook, karşısında ismini dahî tabımadığı öğrencisine bakarak. "Muhtemelen beni tanımıyorsunuz Bay Jeon. Ben kuzeniniz So-"
Jungkook gözlerini kıstı. "Bundan haberin var mı?"

Sihyeon kafa salladı. "Evet. Siz kuzensiniz ve Soobin sizin telefonunuzdan bana mesaj atıyormuş. Ben, bir kere ona 'görüşürüz' mesajı attığımda bildirimin sizin telefonunuzdan geldiğine şahit oldum ve sizi yanlış anladım."
Jungkook, sakin kalmaya çalışarak Sihyeon'u dinlerken Sihyeon son cümlesi ile Jungkook'un başından aşağı kaynar su aymış kadar oldu. "Ve sizin beni seviyor olduğunuzu düşünerek bunu birkaç arkadaşıma anlattım."

Jungkook, kendi içinden kuzeni Soobin'e yapacaklarını planlarken Sihyeon konuşmaya devam etti. "Ama merak etmeyin, doğrusunu her arkadaşıma anlattım Bay Jeon. Sizin hakkınızda ufak bir dedikodu çıkardığım için özür dilerim."
Jungkook kafa salladı. "Yanlış anlaşılmaymış nihayetinde, sorun değil. Ancak Soobin'i bana diğer teneffüs çağırır mısın?"

Sihyeon kararsızlıkla bir müddet hocasına baktı. "Çağırmasam?"

Jungkook tek kaşını kaldırdı. "Anladığıma göre Soobin platonik değil, değil mi?"
Sihyeon bakışlarını kaçırırken Jungkook dudağının kenarıyla güldü. "Pekâlâ, Soobin'i çağırma. Bak bu olay hiç yaşanmadı ve ben aranızdaki işe yardım etmedim. Tamam mı?"
Sihyeon kafa salladı, kocaman gülümseyerek. "En mükemmel hoca sizsiniz!"

Jungkook güldü. "Ve o belki bahsetmedi ama senin için bazı geceler bana derdini anlata anlata beni de kendini de uykusuz bıraktı. Bir öğretmen olarak bunu söylemem doğru mu bilmem ama onu kolay kolay bırakma. Olur mu?"

Sihyeon utanarak başını salladı ve Jungkook gülümsedi. "Görüşürüz."

Sihyeon koşarak merdivenlere saklanan Soobin'in yanına koştu. "Onu sakinleştirdin mi?"
Sihyeon yüznü buruşturdu. "Sen ne sanıyorsun sevgilini?"
Soobin güldü. "Teşekkür ederim Sihyeon. Sen olmasan dayak yerdim muhtemelen."

Jungkook yavaş adımları ile merdivenlere geldi ve merdivenlerin üstünde dikilip konuşan ikiliye bağırdı. "Çabuk sınıflarınıza dağılın ikiniz! Bu arada Soobin, cezan için hafta sonunu bekle."


:::

Keyifle yazdım tüm bölümleri ancak bir kitap da bu hesapta çok uzatılmıyor bildiğiniz üzere. Şimdi ilk üç bölümünü yayınladığım Sharp kitabına yoğunlaşacağım. Bu arada, yarın muhtemelen bölüm atamam. Yarın tüm gün doluyum çünkü.

Kesinlikle kitabım için özellikle shop yapan herkese çok çok teşekkür ediyorum ❤❤❤

Ancak pazartesi yine ders arasında bölüm yazıp yollamaya çalışacağım. Bu arada Bobby + Soyeon için yapacağınız shopları da bekliyorum ancak hazırlarsanız da yarın atmayın lütfen. Pazartesi yollarsanız tüm shopları görme şansım daha yüksek olur.

Sizleri çok çok öpüyorum, iyi geceler ❤

Autumn Leaves 💠 soobin + sihyeon ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora