Walls

11 0 0
                                    

Nu har det gått en vecka sedan Louis släppte sitt album. Han har fortfarande inte pratat med Harry. Förstår han inte om det handlar om honom. Allt har alltid varit om honom.

Louis ligger i sin säng. Han hör Eleanour från köket. Han vill inte gå upp, kolla henne i ögonen vetandes om att allt är en stor lögn. Han vill inte vara med Eleanour. Han vill vara med Harry och ingen annan men han vet att så kommer det aldrig att bli. Han har inte pratat med Harry på flera år. Han kanske till och med glömt bort honom.

Louis tvingar sig upp ur sängen. Han kollar sig i spegeln. Alla dessa tatueringar och alla för Harry. Han här Habit spelas från köket och han går snabba ut i köket i vara kalsongerna.
Eleanour står och nynnar med i melodin och hon har inte märkt att Louis står bakom henne.

"Vilken fin låt! Jag kan inte tänka mig att den handlar om mig!" Säger Eleanour med ett stort leende.
"Inte jag heller" Viskat Louis så att Eleanour inte hör.
"Va?"
"Nej inget."
Eleanour går närmre för att kyssa Louis men han låtsas som att han inte ser det och går och sätter sig vid köksbordet. De senaste dagarna har han knappa ätit någonting. Har inte kunnat. Alla han har gjort är att deppa över att Harry är med honom.

Louis och Eleanour pratade inte mer på hela dagen. Louis var hemma hela dagen ifall Harry skulle ringa honom men det gjorde han inte. Eleanour var ute i stan hela dagen med kompisar och när hon kom hem gick hon direkt och la sig. Louis och Eleanour sover nästan aldrig tillsammans. Antingen är Louis på turné och bor på hotell eller så sover han på soffan. Han hatar att vara med Eleanour. Visst hon har inte gjort något men han älskar inte henne och han längtat tills det där jävla kontraktet är slut så att han slipper vara men Eleanour.

Klockan är 23:00 och Louis ligger vaken på soffan. Han är nära på att somna men då ringer det i hans mobil. Han känner inte igen numret men svarar ändå.

"Handlar det om mig?!"

"Va? vem är detta?" Frågar Louis.

"Harry. Handlar det om mig?" Säger Harry och man hör att han gråter.

"Såklart att det är om dig. Allt är om dig. Allt jag gör, känner."

Nu hörs bara Harry gråtandes och nu kan inte Louis hålla det inne mer. Han bryter ihop i gråt. De båda sitter och gråter i flera minuter utan att någon säger något. Till slut säger Harry:

"Louis. Jag älskar dig."

Det sista viskar han men Louis hör ändå.

"Jag älskar dig med. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra."

Louis hör steg i trappan. Fan! Han måste ha väckt Eleanour.

"Harry jag måste gå, Eleanour kommer."

Samtalet bryts utan att de säger hejdå men Louis har aldrig varit lyckligare.Louis låtsas sova när Eleanour kommer. Hon går fram till soffan och kollar på Louis. Hon kysser honom på kinden innan hon går upp igen. Så fort Eleanour är borta torkar Louis sin kind och kollar på sin mobil.Harry har skrivit ett sms.

"Möt mig i princess park klockan 17:30 imorgon. Du vet vart."

Louis ligger och kollar på meddelandet och bara ler. Detta är det han drömt om i flera år. Han måste ha somnat med mobilen i sin hand för han vaknar av att Eleanour står ovanför honom.

"Godmorgon!"

"Fan Eleanour du skrämde skiten ur mig!"

Hon skrattar och går ut i köket. Louis kollar på henne länge. Hon är vacker med hon är inte Louis typ han hade aldrig valt henne själv. Simon har dålig smak. Han skrattade lite år sin egna tanke.

Han gick upp och in köket för att ta något att äta. Men han känner sig inte hungrig så han går upp på rummet och försöker hitta något att ha på sig. Han är både nervös och taggad på ikväll. Han har saknat denna känslan.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 10, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

What happens in princess-park stays in princess-parkWhere stories live. Discover now