Capitol 2

4 0 0
                                    

(Prima mea zi de liceu in clasa a 10 a)
Perspectiva Arianne:  Fiind deschiderea , am mers mai devreme pentru a nu mă întâlni cu colegii mei . Sincer,nu îmi place să vorbesc prea mult .
Ca de obicei , directorul a ținut un discurs de început , iar apoi am mers să verific cu cine sunt in clasă in acest an , deoarece suntem rearanjați anual dupa medii si merite . Nu că mi-ar pasa oricum .
Am cele mai bune rezultate in fiecare an , mereu am fost repartizată in clasa A . Si mereu, am fost reprezentanta clasei . (In liceul meu exista o reprezentanta si un reprezentant pe clasă. Noi fiind aproximativ 30 intr-una . )
De obicei nimeni nu voia sa fie reprezentant al clasei din cauza faptului ca trebuia sa coopereze cu mine . Asa ca in clasa mea , existam doar eu  si elevii de servici . Suna destul de trist,știu, dar nu m-a deranjat niciodată acest lucru deoarece știu cat de respingătoare par .
Dirigintele rămânând același , a venit in clasa si a stabilit din nou reprezentanții . Eu fiind , bineînțeles , singura candidată .. dar , un fapt neașteptat .. YAMAKEN s-a oferit ca reprezentant .
Îmi părea familiar aspectul său fizic , dar nu am putut sa îmi amintesc exact de unde . (Poate am fost in generală colegi ?  Chiar nu știu )
Nu am vorbit niciodată..
toata lumea căsca ochii spre el , de parcă ar fi făcut o crimă.
Neimportant si neinteresant din punctul meu de vedere . Doar puțin surprinsă .   ( YAMAKEN avea parul blond , ochii căprui deschis , parul ușor ondulat , nu foarte scurt,dar nici prea lung . Era destul de înalt si avea o expresie superioară)

YAMAKEN:- Eu sunt X , dar probabil mă știi deja din generală .
Eu: -Uh, cred ca îmi amintesc de tine .
YAMAKEN:- Nepoliticos, eu îmi amintesc bine de tine , tocilara clasei ? Spun bine ?
Eu: - O să iau asta drept compliment , dar nici tu nu ești  departe de mine , se pare ca anul acesta ești al doilea pe clasă , domnule arogant .
YAMAKEN:- În fine , sper doar sa nu îmi faci probleme . Am candidat pentru reprezentant al clasei ,numai pentru că așa mi-a sugerat dirigintele .
Eu: -Ok
YAMAKEN: -Ne auzim .

Sincer nu știu ce a fost asta , dar oricum , ora înca nu s-a terminat, mai erau 20 de minute . ( locuiesc in Japonia , fac scoala in Japonia . De aceea este posibil sa vi se para neobișuit programul )
În ultimele 10 minute , își face apariția un băiat pe care nu l-am mai văzut în liceul meu pană acum.
Imediat ce intră , dirigintele îl prezintă ca si elev transferat , el având niște rezultate excelente .
*mi-am dat ochii peste cap ,iar apoi am privit spre geam*. Am auzit pe fundal vocea sa , era una groasă, (dar oarecum plăcută), spunându-si numele  :

BAIATUL TRANSFERAT : Mă numesc TANAKA HARU , încântat de cunoștință , sper sa ne înțelegem .
Toata clasa : * whoaa *

Toate fetele șopteau si îl priveau cu ochi mari , de parcă ar fi vreo zeitate . Nu mi se pare ca ar fi ieșit in evidență cu ceva .  ( era destul de înalt , brunet , cu un par mediu si puțin cârlionțat . Ochii săi erau negri , iar expresia facială era una iritată și plictisită)
Eu eram așezată lângă fereastră , penultimul rând ; în fața mea stătea MABUCHI-kun, iar TANAKA-kun.. ugh..  a fost așezat de diriginte fix în dreapta mea .  Eram înconjurată de cei doi băieți pe care ii disprețuiam in special .
În sfârșit ora s-a terminat si puteam pleca acasă.. (de obicei eu nu ies in oraș cu nimeni . Dar cred ca vi se pare logic , având in vedere ca nu am prieteni si nu sunt invitata de colegi la niciun eveniment , nu ca as merge , oricum .   Prefer sa învăț si sa îmi îmbunătățesc abilitățile . ) Totuși , mi-am amintit ca este nevoie să completez anumite registre destinate șefilor claselor .
Am așteptat sa iasă toata lumea din clasă pentru a completa registrele respective  . Însă MABUCHI-kun a vrut să ma ajute , spunând că nu poate să ma lase sa le completez singură din cauza faptului ca erau destul de multe ( deși chiar nu era nevoie , fac treaba mai bine singură ) . Iar TANAKA-kun adormise in bancă.
Nu știu de ce , dar deși , parțial îi uram, 
mă simțeam  foarte agitată . 

YAMAKEN ( mabuchi-kun) : - Deci , numele tău era Arianne ?
Eu:- D..Da, acum dacă nu te superi , am putea termina odată registrele ? Aș vrea să merg acasă .
YAMAKEN: -Înțeleg, poate putem ieși din când  în când .. asta dacă vrei si nu te deranjează

Whoa, ce schimbare de personalitate , nu știam că de la arogant si superior poate ajunge la prietenos si mai putin arogant .

Eu: - Nu mulțumesc .
Trebuia să spun da , asta putea fi ocazia mea să nu mai par o ciudata , și nu e de parcă ar avea rezultate proaste la studiu ...

YAMAKEN: - Nu trebuie sa fi așa indiferentă cu mine , încerc doar să petrec timp cu tine . 
Eu:- *roșesc* Ok.. dar prefer sa mă axez pe învățat , așa ca voi refuza
Cum pot fi așa idioata , este prima oară când roșesc .. doamne , ce se întâmplă cu mine .. nu e de parcă mi-ar plăcea de un așa om ..
Am terminat registrele , iar el s-a oferit sa le ducă in cancelarie .
În clasa am rămas doar eu si TANAKA-kun. Nu pot să cred ca încă doarme . Ar trebui sa îl trezesc ? Este destul de târziu .. (chiar mi-a luat câteva ore sa termin acel registru idiot . ). M-am hotărât să îl trezesc și să îl  anunț ca este 16:00 .
Îl ating pe spate *si îl mișc puțin * ( observ ca are o linie a gâtului perfectă *roșesc*)

HARU( tanaka-kun) : -*mmhmmm* Ce este ? Ce s-a întâmplat ? Cine esti ?
Eu:- Umm.. sunt colega ta aparent , ar trebui sa fi mai politicos , *deoarece am ales sa te trezesc in loc sa te las aici pana la noapte *. ( țipând *)
HARU: - Nu ti-am cerut nimic , nici nu ne cunoaștem , nu ai niciun drept sa tipi la mine!  (Țipând*)
Eu: - Ok, imi cer scuze , este ora 16 deja , si m-am gândit ca ai vrea sa pleci acasă .
HARU:- Poftim? Deja este 16? Oh, îmi cer scuze !
Eu:- Este Ok *roșesc* ..
Ce este cu mine ? De ce îmi bate inima așa de tare ?
HARU: -Umm.. mulțumesc .. *roșește*
*observ și îmi  mut privirea roșind*
Eu: - Este Ok . *răspund sec in ciuda emoțiilor pe care le aveam*
HARU :- Atunci.. voi pleca și eu .. în caz ca nu mai ai treabă , putem merge împreună . Abia m-am mutat aici .. si nu prea cunosc locurile . Vin din Tokyo
Eu:- Umm.. uh .. păi ..
Ce ar trebui sa spun ? Si de ce îmi bate inima așa de tare ? Este ceva de neînțeles pentru mine , o experiență îngrozitoare oricum .. ugh
HARU: - Um.. scuze dacă te simți incomod , știu că nu ne cunoaștem încă , dar mă gandeam că ar fi o ocazie bună în timp ce îmi arăți locurile de pe aici .. nu este așa  de târziu , și promit să te conduc acasă .
Eu: -Păi ......

Sfârșit de capitol////// Puteți alege daca vreți  ca Arianne să accepte propunerea lui HARU sau să o refuze . În caz ca nu vor fi răspunsuri , voi decide eu 😁
Evident , pe baza alegerilor , Arianne va ajunge sa iubească unul dintre personajele masculine principale .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

O schimbare neașteptata . Where stories live. Discover now