Chapter 1

1K 55 4
                                    

"Луи, защо трябва да го правим? Не ми харесва! Моля те." Хари отново умоляваше приятеля си да спрат с всичко това.

"Знам и на мен не ми харесва, но трябва да го направим. Знаеш, че няма да ни позволят да кажем истината." Луи прегърна Хари и се отправиха към другите.

" Готови ли сте?" Попита Лиам, знаейки отговора. Те кимнаха, но само по погледа им можеше да разбереш колко много ги боли.

Един от мениджърите отиде при тях и ги предупреди да не издънят отново нещата.

Хари и Луи нямаха проблем с това да кажат на света тяхната тайна. Момчетата също ги подкрепяха, но мениджърите никога нямаше да позволят това.

Те правеха всичко възможно да накарат феновете да повярват, че така нареченото "Лари" не съществува. Затова държаха момчетата под око. Не им позволяваха дори да седнат един до друг.

Днес те са отново на някакво интервю, до което оставаха броени минути. Предполагаше се, че ще се засегне темата за Лари.

Жена към 30-те с къса права коса и възможно най - противните дрехи, влезе в помещението, където щеше да се проведе интервюто. Зрителите започнаха да ръкопляскат.

Жената започна да дрънка разни неща и след това представи момчетата.

Аплодисменти, викове и какво ли още не, се разнасяше из помещението.

Момчетата седнаха по местата си. В началото всичко беше наред. Водещата задаваше обичайните въпроси. Едно обаче липсваше. Темата за приятелките и всичко относно тези неща.

Ето, че и попита за приятелките. Разбира се, Лиам и Зейн потвърдиха, че си имат приятелки.

"Значи само вие двамата сте заети?" попита тя и се засмя с отвратителния си смях. Момчетата кимнаха, а тя отправи погледа си към другите три момчета.

"Добре, значи вие сте свободните членове на групата. Как се чувствате като такива? Не търсите ли подходящия човек?" каза тя и отново този ужасен смях. "Всъщност не попитах, какво търсите в едно момиче?"

"Аз лично предпочитам да е интелигентна, забавна и да обича да яде колкото мен." Найл каза и всички се засмяха.

"Това е чудесно Найл." каза тя отново смеейки се. "Хари, Луи преди да ми отговорите, би трябвало да ви попитам относно вашия броманс Larry Stylinson." те се спогледаха. "Знаете, че напоследък доста фенове говорят за това и го определят като романс. Какво ще кажете за това?"

Сега е моментът, в който се почва с лъжите. "Да, много хора искрено мислят, че ние с Хари сме във връзка. Това е нелепо, защото ние сме най-добри приятели и това, че живеем заедно не значи, че има нещо между нас." Луи се засмя с възможно най-фалшивият смях на света.

"Така е, например аз и Найл също живеем заедно, но това не ни прави гаджета или нещо такова. Аз си имам приятелка, а Найл е в процес на търсене." Лиам каза и всички се засмяха.

След това вниманието се насочи към това защо Зейн живее отделно и разни други неща.

Двойката се успокои, но тяхното успокоение не продължи дълго. Жената се върна отново към темата за Лари. Този път тя попита за всички тези снимки на който те се целуват и т.н. Този път тя се обърна към Хари, показвайки му снимки.

Можете да си представите как се е почувствал. Особено след като той, както и всички останали знаят, че не може да лъже.

The Truth (Bulgarian fanfic - Larry)Where stories live. Discover now