-His little sister-

98 4 31
                                    

Naam: Alice LeClare
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouw

Uiterlijk:

Karakter: Alice kan misschien wat onzeker over komen in het begin maar je merkt al gauw dat ze gewoon voorzichtig(richting argwanend) is met nieuwe mensen leren kennen

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Karakter: Alice kan misschien wat onzeker over komen in het begin maar je merkt al gauw dat ze gewoon voorzichtig(richting argwanend) is met nieuwe mensen leren kennen. Verder is ze vriendelijk en kan vrolijk zijn maar ze is vooral observerend naar de wereld.

Verleden: Ze is opgegroeid in een weeshuis en is op haar 7e geadopteerd door de rijke familie LeClare.

Extra: Ze draagt altijd dezelfde gouden ketting onder haar kleren. Dit is het enigste wat ze nog van haar ouders heeft.
Ze is nooit alleen, de reden waarom is niet bekend maar er gaan meerdere geruchten rond

Scenario's:

1- Je hangt altijd wat rond met je vrienden maar een avond zegt haar broer, Andrew, dat hij niet kan komen omdat hij op Alice moet passen. Jullie dachten dat zijn zusje geen oppas meer nodig had maar trekken je er niet te veel van aan. Jullie kende immers het gerucht. Jij besluit om hem gezelschap te houden. Als je daar aan komt tref je hem aan in de keuken waar hij de wonden van Alice aan  het verzorgen is.

2- Andrew neemt op een avond zijn zusje mee naar waar jullie met de groep hebben afgesproken. Ze lijkt wat verlegen. De hele avond zit ze bij haar broer maar dan zie je haar alleen bij het vuur zitten, jij?

3- Je komt een keer bij Andrew thuis om af te spreken. Alice doet open.

4- Bedenk zelf iets, wees een beetje creatief :) ik hoor graag andere ideeën!

Individu RolePlayTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang