01. AYIN SON GECESİ

1.6K 93 74
                                    


SAUDADE

ayın son gecesi

İngiltere, londra, Dartford1975, ağustos

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İngiltere, londra, Dartford
1975, ağustos

▅ ❝ eve dönüş ❞ ▅

⋆· ━━━━━━━━ · ✦ · ━━━━━━━━ ·⋆

BULUTLU BİR GECE OLMASINA RAĞMEN HAVA SICAKTI. Saat on ikiye geliyordu ve bu bölgede oturan ailelerin çoğu uyumuştu. Sessiz sokakta yürürken bir yandan da elimdeki bavulumu sürükleyerek ilerliyordum. Bir yandan ise Merlin'e hala uyumamış olmaları için dua ediyordum.

Sonunda sokak sonundaki büyük ve geniş Bones ailesinin evinin lambalarının açık olduğunu görünce rahatladım.

Daha hızlı şekilde eve ulaştığım da kapının eşiğinde durdum. Kapı zilini çaldım ve açılmasını bekledim.

Kapı düşündüğümden daha çabuk açıldı. Fakat kapı açılır açılmaz yüzüme tutulan asa ile biraz gerildim. Bayan Bones beni görür görmez asasını indirdi. Kafasını dışarı çıkartıp etrafa bakındı.

Tedbir olarak bunu yapması gayet normaldi. Ölüm yiyenler bazı safkan ailelerin evine 'ziyarete' gidiyor onları kendi içlerine katmaya çalışıyorlardı. Ama eğer istemezlerse onları öldürüyorlardı. Bones ailesi ise en bilindik ve güçlü ailelerden biri olduğundan ilk gelecekleri ev burası olma ihtimali çok yüksekti ve öyle de olmuştu. Birkaç ay önce ölüm yiyenlerin ziyaretine maruz kalan bayan bones hiç zarar almadan onları evinden göndermeyi başarmıştı.

"Bu saattte burada ne işin var Evelyne?" Dedi. Bavuluma yaslandım. "Brain'i görmeye gelmiştim"

Bayan Bones bir bana birde yanımda tuttuğum bavuluma baktı.

Bayan Bones dul bir kadındı. Kocası altı sene önce Sıvaserpil hastalığından ölmüştü. Kocası gittiğinden beri hiç evlenmemişti. büyük ihtimal bir ilişkiside olmamıştı. Bones ailesi ile Edwards aliesinin yakın bir ilişkisi yoktu. Bizim onları yakından tanımamızın ve bazen onlarda kalmamız tamamen Brain sayesindeydi. Bones ailesinin en küçük çocukları olan Amelia Bones, Brain ile aynı yılda okuyorlardı. Ortancaları olan ve benim yılımda okuyan Çocuğu Edgar ile arkadaştılar. En büyük oğulları ise Hogwarts'tan çoktan mezun olmuş Amerika Sihir bakanlığında çalışıyordu. Birkaç yıldır bayan Bones bizi evinde ağırladığı oluyordu.

Bayan Bones gülümsedi. İnce uzun  parmakları ile omzumu tuttu, içeri gösterdi.

"Hadi içeri geç, Brain salonda."

𝐒𝐀𝐔𝐃𝐀𝐃𝐄 ,❪ s. black ❫Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin