30 November 22:00

166 3 0
                                    

Ik maak een snelle selfie en zet hem op Twitter g-o-e-d-e-n-a-c-h-t schreef ik.
Binnen een paar minuten stromen de reacties binnen. Hij leest ze "veel beter dan die vuile rob jetten" lees ik . Au, het deed pijn, zo gemeen over mijn rob jetten,nou ja mijn rob jetten misschien binnenkort.
Ik probeerde te slapen maar het lukte niet, omdat hij de hele tijd in m'n hoofd zat.

Na een slapeloze nacht zet ik om 7 uur in de ochtend een kopje thee. Ik neem mn standpunten door. En geniet van het buitenlanderloze uitzicht. Na een kleine tien minuten kleed ik me  aan en maak ik mijn haartjes perfect👶🏻 zou Rob zich nu ook klaarmaken, en zijn haren doen. Ik pak de auto en rijd naar den haag.

In het kabinets gebouw is het rustig. Rob jetten zat aan een tafel koffie te drinken. Ik greep zijn kans en liep er naartoe. "hey" zei ik. Rob keek me aan, hij glimlachte "hey" zei hij "nog vroeg hé" "ja" zei ik glimlachend. Ik liet me ploffen op de stoel naast hem en begon te flirten. We maakten grapjes en lachte. Er zat gelijk zo'n band tussen ons. "de vergadering gaat beginnen" zei hij "ik zie je in de pauze" ik glimlachte en zei doei. Ik hoop dat hij van me houdt.

Tijdens de vergadering was ik met kees en Thierry aan 't praten over immigranten. Supergezellig✨
Maar ik kon m'n ogen niet van Rob afhouden, Ik leek wel een verliefde tiener. Hoe hij loopt hoe hij praat, alles is perfect. Zou hij ook nu aan mij denken? dacht ik. Misschien wel aangezien het zo gezellig was tijdens de koffie

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Oct 06, 2020 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Geert wilders & Rob jetten, De geheime liefdeNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ