A 0.2

10 1 1
                                    

-vad tycker du om huset då?¨
jenny tittar frågande på mig och tuggar frenetiskt på sitt tuggummi.
-det är väl som de brukar, men trädgården ser jättefin ut.
-vad tycker du själv?
-har inte kollat så mycket vad är det för idé när så fort det börjar kännas som hemma ska vi flytta igen.
jag nickar och trycker på en röda stoppknappen, vi kliver av bussen ser ganska direkt salongen där vi ska fixa fransarna.
Efter vi är klara på salongen tar vi en latte to go och drar hem igen.

Jag går på grusgången tittar mot det ljusgrå huset i nån form av sten tror jag, jenny står på trappan väntar otåligt på att jag ska låsa upp dörren. på vänstra sidan är en stor del asfalterad och ett litet tak över, parkering antar jag, jepp där står pappas merca. på andra sidan är det en låg häck av rosenbuskar bakom dem finns ett trädäck där ett bord och fyra fotöljer är placerde ju närmare dörren jag kommer ser jag att trädäcket fortsätter längs sidan av huset, troligtvis till baksidan då jag såg ett trädäck från mitt fönster och jag har räknat ut att mitt fönster har utsikt mot baksidan.

när jag låser upp dörren till huset hörs en dammsugare på övervåningen, det måste vara Rose som skulle hjälpa oss att packa upp.
-hallå? ropar Rose från övervåningen
-det är bara vi svarar jag.

det luktar mat från köket så vi går dit jag kollar runt och hittar en skål kycklingsallad jenny tar en tallrik och gåt ut i vardagsrummet och jag hör det vanliga bruset från tvn.

jag skippar lunchen och går upp i mitt rum börjar packa upp innan jag tröttnar och byter om till bikini och går ut till trädäcket vid poolen. kopplar i hörlurarna sätter på really don't care av demi. jag tar upp min bok, divergent för minst fjärde gången.

musiken avbryts av en ringsignal -mamma-.

-Alma

-hej Hjärtat hur är det, har ni fixat fransarna?

-ja vi gjorde det i förmiddags. hur har ni det på jobbet?

-det är som vanligt vi hade ett fantastiskt lunchmöte påtal om det har du ätit lunch?
rose kom väl och lagade något
-jaaaa.. det var jättegott, kycklingsallad.
-okej bra älskling jag måste gå. hälsa jen.
-hejdå mamma.
men hon har redan lagt på. jenny som även hon kommit ut lyfter på ögonbrynen som att säga vad ville hon?

-det vanliga kolla att vi följer hennes to do list och sånt.
-okej men jag har snackat med en granne han var typ i vår ålder och undrade om vi skulle följa med på fest
-och du sa ja?
-jaa Alma vi kan inte sitta här och ruttna hela sommarna och har du inga bättre planer förljer du med.
-okej okej.jag lufter händerna i försvarsläge och skrattar
-men jag är ingen festtjej jag förljer bara med för att du är helt forever alone annars och för att vi inte har någon skola.

jenny himlar med ögonen men nickar.
-kom nu vi måste fixa oss.

vi går in i huset som nu är tomt Rose har gått hem, hon är typ vår hushållerska som kommer tre gånger i veckan eller något sånt jag har ingen koll menmen.

med hjälp av vårt sonos högtalarsystem har vi satt på musiki hela huset så just nu dunkar cher lloyds m.f.p.o.t.y

" 'causeeuw what's wrong whit you, no the problem is not my attitude. but you're euw just not my type, and the next time I wont be so polite.

'cause hey this could be great, this could be great this could be the mother fucking party of the yeaaaar"

mina bruna högklackade sandaler passade bra till min enkla ljusblå klänning. jag drog på ett matte nude frägat läppstift och fixade det sista med mina lockar sen gick jag och kollade till jenny som väl minst sagt hade mer smink än mig. jag orkade inte bry mig utan snodde bara lite parfym av henne.

nere i hallen drog hon på sig sina stilettklackar stoppade mobilen i sin bh nycklarna gömde vi unde en blomkruka då ingen av oss tog med sig väska.

Jenny försökte komma ihåg hur vår granne sagt att vi skulle gå när vi såg honom gå med ett par andra killar en bit framför oss. perfekt tänkte jag vi kan diskret följa efter dem och hitta till festen utan problem. men Jenny hade andra plander

-FIIIIILIIIP skrek hon och killgänget vände sig om. jag skämdes och sneglade bara på dem.
Jenny hade sagt att den var i vår ålder men då måste jag säga att vi har lite olika uppfattning i den frågan, killarna var kring 18 och vi är 15. men okej jag har lovat Jen att vara positivt inställd till kvällen
Tja tjejer säger en av killarna. Jenny fnittrar förtjust och säger hej Filip sen börjar alla säga sina namn och någon frågar hur gamla vi är jag ska precis säga 15 när jenny säger 17 vadårå?
Åhhh ogge du e inte den ända 17 åringen nu skrattar nån och knuffar vänligt till en kille. en kille som är klädd i typ mjukisbyxor och keps, han ser typ ut som en uteliggare tänker jag med en suck. jag inset att jag stirrar på honom och han ler försiktigt. jag höjer lätt på ögonbrynen och sätter hakan i vädret, vem tror han att han är?
Jenny som klänger överdrivet mycket på killarna och skrattar mins lika överdrivet drar in mig i samtalet men det ända jag tänker på är att den här kvällen kan inte sluta bra...

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Apr 10, 2015 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

GEMINIDär berättelser lever. Upptäck nu