62.

1K 42 1
                                    

Ráno jsem vstala a nebylo mi moc dobře. Holky to na mě poznali. Já se ale musela dát dohromady, protože dneska je ta soutěž a odložit to nemohou.

Měli jsme celý den na to se nachystat. Však první jsme šli na snídani a pak jsme se vydali do knihovny. Už mi bylo o něco lépe ale furt to nebylo nejlepší.

Po obědě jsme šli na pokoj a rozhodli jsme se začít se chystat. Kluci nám začali klepat na dveře a my je posílali do háje ale oni si nakonec otevřeli sami a sdělili nám že se zítra budeme moct přestěhovat zpátky do našich kolejí a že to dneska chtějí zapít.

Holky souhlasili, ale já se k tomu nijak nevyjadřovala protože jsem byla myšlenkama úplně někde jinde.

Nakonec odešli a my jsme mohli zase pokračovat v chystání se.

Holky mi narovnali a po té navlinili vlasy. Pak mi namalovali třpytivé červené stíny a černou kouřovou linku.

Všechno jsem to pak zakončila rudou rtěnkou. Pak jsem si oblékla první oblečení, což byli potrhané černé džíny, černý rolák s červeným topem a nakonec jsem si kolem krku dala náhrdelník od Draca.

Lenka vypadala úžasně. Měla modré oční stíny a k tomu měla světle růžovou rtěnku.

Když odbila 5 hodina tak jsme se vydali svižným tempem na místo konání. Doběhli jsme na místo. Holky šli do publika a my s Lenkou jsme šli za 'opony'.

Draco už tam byl. Slušelo mu to, tak jako vždycky. Chtěla jsem za ním jít ale byla tam Pansy která se na něj lepila takže jsem se tam raději ani nekoukala, jinak bych ji musela jednu vlepit.

Když už jsem byla konečně na řadě tak jsem vyšla ven na molo. Hrozně jsem se styděla. Věděla jsem ale, že to nejhorší mě teprve čeká.

Draco se šel převléct. Vypadal v plavkách tak hrozně... Hezky? Jo to bude asi to slovo. Když byl na řadě tak jsem se rozhodla jít převléct já.

Dracův pohled:
Když jsem se vrátil zpátky, tak tam nebyla. Bylo mi ale víc než jasný že se šla převléct, protože bude za chvíli na řadě.

Když vyšla, nemohl jsem se na ni vynadívat. Byla k nakousnutí. Pas měla hubený, zadek měla hezky vypracovaný, a prsa má tak akorát.

Má dokonalou postavu, a já si toho nejspíš ani nevšiml když jsme se spolu vyspali.

Heather:
Furt na mě koukal jak nějaký úchyl. Musela jsem se začít smát. Pak mě ale smích přešel, protože jsem byla na řadě.

"Malfoy si fakt umí vybrat"
"wohouu tak to je jiná písnička"
"tak ta je dokonalá"

Tyhle věci jsem slyšela z publika. Byli to narážky od nějakých kluků ale já to ignorovala. Málem jsem se propadla studem když jsem se vrátila zpátky za 'oponu'.

Rychle jsem šla na sebe něco hodit a potom jsem se šla nasoukat do těch šatů.

Draco na sobě měl černý oblek, slušel mu. Mu ale opravdu sluší všechno.

Vyšla jsem na molo v šatech a všichni se na mě udiveně koukali a tleskali. Došla jsem zpět, byla jsem poslední takže teď šli všichni žáci hlasovat. Byla podmínka že si mohla pro svoji kolej hlasovat jen jednou.

Nejvíce lidí se shromážďovalo u zmijozelu, havraspáru a u naší koleje.

"prosím klid studenti! Máme zpočítané všechny hlasy, tudíž můžeme vyhlásit dva vítěze. Prince a princeznu Bradavic" řekl Brumbál a pokračoval.

"takže. Princem Baradvic se stává...

Draco Malfoy!"

Celá škola propukla v hlasitý potlesk a Draco šel k Brumbálovi si pro pohár a odznáček. Brumbál udělil zmijozelu 50 bodů.

Draco se tvářil šťastně ale po chvíli se koukl na Brumbála a cukl sebou. Chová se fakt divně.

" no a naší Bradavickou princeznou se stává....

....

Heather Hillová!"

Usmála jsem se a přicupitala jsem k Brumbálovi si vzít pohár a odznak.

Fun fact: včera jsem napsala asi 6 kapitol a ráno tam byli jenom dvě poslední, takže jsem od 61 kapitoly musela začít psát od znova:D a teďka se mi tady ty kapitoly najednou objevili, like wtf, nevíte co s tím wt je? :D

he is different. Kde žijí příběhy. Začni objevovat