♡7♡

1K 152 28
                                    

Beomgyu, Ryujin ile Han Nehrinin yanın da buluşmayı planlamıştı. Ne de olsa idoller her zaaman Han Nehrinin yanında maskeleri ile buluşurdu. Beomgyu kendi gibi maskeli olanlara bakmaya devam etti. Büyük bir ihtimal içlerinde idol olanlarda vardı. Beomgyu şirketden çıkıp arabasına binecekken onun gibi Jin'de Han Nehrine geliyordu. Hatta onu maskeli gördüğü için iki sıra sonraki bankta Jisoo noona ile oturduğunu rahatlık ile anlayabiliyordu. İçinden Ryujin'nin ağzından hiç düşürmedi dispacth onları farketse olacak faciayı  düşünmeden edemedi.Beomgyu bunları düşünürken,Ryujin hala ortada yoktu.
Aradan geçen 5 dakika sonra Ryujin,Beomgyu'nun yanına sessizce gelip oturdu."Geç geldiğim için özür dilerim beom"
"sorun yok buzlar kraliçesi"
"hiç gelmeyeceğimi düşündün mü?"
"Geleceğinden hiç şüpem yoktuki Ryujin"

****
"Şimdi ne yapmak istersin Ryujin"aradan geçen süre zarfında beomgyu ve Ryujin oldukca eğlenmişti. Önce küçük bir mekanda yemek yemiş,ardından ise birlikte pamuk seker yemişlerdi.
"Sadece oturup Nehiri izlesek Beom"
"Nasıl istersen Ryujin"
Ikili birlikte bir banka oturup nehiri izlemeye başlamışlardı. ikiside harika vakit geçiriyordu. Rrujin dört yıl içinde geçirdi en mutlu günü olduğunu düşünürken. Beomgyu ise Ryujin'de başka birşeyler oldugunu biliyordu. Ryujin ile geçirdi vakiti kimse ile geçirmemişti. Daha önce hiç bir kız ile böyle eğlenmemişti.
Ryujin nehri izlemeyi bırakmış. Gözünü yıldızlara çevirmişti. Yıldızlara bakarken gülümdediginden olsa gerek ,gözünün hemen altında çıkan gamzeleri ortaya çıkmıştı.Beomgyu'da kızın gülünce ortaya çıkan gamzelerine hayran kalmıştı. daha önce söylediği gibi kızın gamzelerine bir daha hayran kalmıştı
Ryujin için dakikalar harika geçiyordu. Bir yaninda dört yıllık plotanik olduğu kişi diğer yanında ise milyonlarca yıldız.Ryujin anlık gelen özgüven ile kafasinı bemgyu'nun omzuna yatırdı.kızın kafasıni omzuna yatırmasını fırsat bilen oğlan kafasını kızın kafasına yasladı. Ne de olsa kendini arkadaş zanneden insanlar bu pozisyon da yıldızları izlerdi.

 Ne de olsa kendini arkadaş zanneden insanlar bu pozisyon da yıldızları izlerdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Serendipity ❆ Beomryu  ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin