3 𝐜𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫

3.7K 142 43
                                    

-És pontosan az iránta érzett tisztelet miatt nem fogok szembemenni a végakaratával.-jelenette ki Zak Brown én pedig meglepetten néztem rá, mert erre egyáltalán nem számítottam. -A cég 50%-a a bahreini királyi család kezében van, 25% pedig Ron Dennis extulajdonosnál. Ennek értelmében 25% van szabadon ebből 13% az enyém 12% az amit maximum feltudok ajánlani, tehát, hogy értse, nem tudom önt többségi tulajdonossá tenni.-nézett rám a cégvezető miközben közölte velem a jelenlegi tényállást.

-Ez nagyleklű, de tényleg semmi szükség rá, nem tudnék befolyni a cég életébe, a Forma 1-hez pedig ugyebár semmi közöm nincs.-pillantottam Danielre.

-Orvosljuk a problémát.-tárta szét kezeit Zak én pedig ismét ledöbbentem.

-Nem teljesen értem, márha szabad megjegyeznem.-tűrtem egy barna hajtincset a fülem mögé.

-Forma 1. A nagyapja szebbnél, szebb eredményk ért el e sportágban. Két szerződött pilótám van, az egyik éppen a balján ül.-mondta Zak Brown én pedig döbbentem néztem Ricciardora, mert erről fogalmam sem volt, a férfi pedig ezer wattos mosolyát villantva integett nekem. -Teszt vagy tartalékpilótának, ha nem bánja nem ültetném be.-zárta ki a további lehetőségeket. -Értesüléseim szerint ön az Oxfordon végzett autómérnökként. A nagyapja büszke lenne önre, ezt csak így mellékesen megjegyezném. Tehát akkor a lényegre térek. Van egy végrendelet, egy forma1-es csapat és ön egy autómérnöki diplomával, illetve ön, nulla ismerettel a forma1 sportág felé. Andreas Seidl, a McLaren Forma 1-es csapatfőnöke. Claire Williams neve ismerősen cseng esetleg?-tette fel a kérdést Zak.

-Természetesen.-Claire nagy dolgot vitt véghez nőként. Évekig helytállt egy olyan sportban ahol a nőknek azon túl, hogy édesen mosolyognak a pilóta párjuk mellett kimerül a teendőjük. Ő csapatfőnök helyettesként vitte tovább az istállót amit még édesapja alapított, és ami egykor nagyon sikeres volt, sőt! Sikert, sikerre halmozott. Szeptemberben mondott le az istállóban betöltött szerepéről.

-Remek. A McLaren Forma1-es életében Clairehez hasonló szerepben látnánk önt.-mondta Zak. Bennem pedig meghűlt a vér. Kérdések százai futották át egyből az agyamon, hogy mégis mivan? Mi a jó édes Isten van?

-Mivan?-kérdeztem döbbenten magam elé nézve eközben pedig szinte velem egyszerre, szinkroban szólalt meg Daniel ugyanazt a kérdést feltéve, mint én, csak ő néhány oktávval feljebb, meglepetten.

-Huszonnégy éves. Azt se tudja hol van.-akadt ki teljesen.

-Elnézést, de tessék?-kérdeztem döbbenten, sokk, sokk után ért. És ezen kijelentés hatására döntöttem el, hogy nem érdekel, hogy szégyenszemre nem tudok semmit a nagyapám oly hőn szeretett sportjáról, tehát gyakorlatilag az életéről, de magcsinálom, összeszedem magam és kihozom magamból a maximumot, ezzel is megmutatva a világnak, hogy nő létemre van bennem kurázsi. -Azért, mert nem értek a sporthoz, a kocsik a szakterületem, e sportág alapja pedig a megfelelő autó, ha kell én ön alá pakolom a tökéletes autót és egyetlen dolga lesz vele, mégpedig, hogy versenyt nyerjen.-néztem rá idegesen, mert tudtam, mint nő ebben a sportban semmibe vesz, de ez nem jelenti azt, hogy technikai újításokkal, változtatásokkal és igazításokkal ne tudnám egy elvárásnak megfelelő járműbe ültetni, főleg egy olyan ágazatban ami mindig fejlődik és újdonságokkal rukkol elő. Gyanítom csapatfőnök helyettesként nem ez lenne és lesz a feladatom, de számomra egyértelmű volt, hogy ebben a diplomámból kifolyólag ehhez van szakértelmem, és amellett, hogy kamatoztathatom a tudásom, esetleg én is segíthetek a csapatnak fejlődni.

-Inkább mást tolj alám.-forgatta meg barna szemeit miközben éppen elhagyta a magázódó típust.

-Parancsolsz?-néztem rá tátva maradt szájjal.

Millió dolláros szerelem - 𝓓𝓪𝓷𝓲𝓮𝓵 𝓡𝓲𝓬𝓬𝓲𝓪𝓻𝓭𝓸 | ✓Where stories live. Discover now