Capitolul 1

7 0 0
                                    

        Mai este doar o zi pana incep primul an de facultate . Nu stiu de ce dar nu sunt atat de entuziasmata pe cat ar trebui. Ceva nu ma lasa sa ma bucur . Ce naiba se intampla cu mine? Sa devin arhitect peisagist este visul meu de mic copil.
         Poate este vorba de schimbarea orasului... Totusi Seattle nu este chiar aproape, mama nu va fi langa mine, bunica nici atat... Sau poate subconstientul meu se gandeste la faptul ca voi fi singura intr-un ditamai orasul. Clar asta este!
-Argh..., ma ridic nervoasa de langa fereastra ,arunc cartea pe care o tin in mana de 30 minute fara sa citesc nici macar o fraza si cobor la parter sa mananc ceva.Nu apuc sa cobor toate treptele ca o aud pe mama tipand :
-Cassandra Hall!
-Da mama, de ce tipi asa,ii raspund dandu-mi ochii peste cap
-Domnisoara: 1. Nu-ti mai da ochii peste cap in fata mea, si 2. Ti-ai terminat bagajul?
       O ascult cum incearca da para autoritara si aproape ma bufneste rasul. Ea chiar incearca sa fie rea
-Mama, incerci cumva sa fii rea? o intreb si izbucnesc in hohote de ras.
-Casie, nu rade de mama ta, spune cu zambetul pe buze
- Mereu incerci dar niciodata nu-ti iese. De ce te mai obosesti?
- Pentru ca sunt mama ta si trebuie sa te cert. Stii ca maine trebuie sa pleci spre Seattle ; nu cred ca vrei sa te aglomerezi cu bagajul si restul.
-Oricum voi veni la 2 saptamani acaasa,mama. Nu e nevoie sa ma obosesc cu bagajul. Imi iau acum strictul necesar si pe masura ce imi va lipsi ceva voi lua cand vin in weekenduri acasa.
-Bine draga mea, cum consideri tu. Off,imi vei lipsi atat de mult
     Ocolesc blatul de pe mijlocul bucatariei si merg sa o imbratisez. O iubesc atat de mult incat nu stiu ce m-as face fara ea.
- Te iubesc mama! Si mie imi vei lipsi dar hai sa gandim pozitiv . Voi fi des acasa,nu e ca si cum nu ma mai vezi pana la sfarsitul facultatii
- Da, ai dreptate dar iti va fi greu sa faci naveta 3-4 ore pana acasa ,la 2 saptamani. Va fi obositor
- Nu iti face griji mama! Vom fi bine, ii spun si o strang mai tare intre bratele mele .
- Gata  ! Nu vreau sa plang de astazi. Cu Clark ai mai vorbit? ma intreaba
-Nu! Si nici nu stiu daca voi vorbi cu el ,mama. Nu suport sa spun adio, stii foarte bine.
- Dar...
- Nici un "dar" mama ! El pleaca in UK si nu il voi mai vedea. Poate niciodata.. E cel mai bine asa . Ma voi concentra pe studiu si la nimic altceva .
- Cassie , stiu ca te doare ca pleaca atat de departe ,dar nu crezi ca meritati sa va luati ramas bun unul de la celalalt?
- Daca nu era atat de ambitios , nu era nevoie sa ne luam ramas bun!Ii spun aproape tipand. Deja discutia asta ma oboseste, ma duc sa-mi termin bagajul si dupa fac o baie si ma voi aseza in pat. Somn usor mama!
         Trec pe langa ea si o las singura in bucatarie . Nici nu am mai mancat.. . La naiba cu tine Clark. De ce naiba nu te-ai multumit cu mine si Seattle? Aveam atatea planuri impreuna. 
         Urc in camera si ma asez turceste langa dressing cautand in partea de jos cateva incaltari pe care sa le iau cu mine .
         Nu stiu cand s-a intunecat , dar macar am bagajul facut. Fac o baie si apoi vreau sa dorm.
In timp ce imi cautam o rochita cu care sa dorm , aud telefonul sunand. Merg sa-l iau de pe pat si vad ca ma suna Clark. Resping apelul si trantesc telefonul inapoi in pat. Baiatul asta are ceva tupeu.
          Intru in baie si renunt la cada. Fac un dus si ma gandesc la nesuferitul ala de C'. De ce insista? Realizez ca fac dus cu apa rece asa ca ies in sfarsit din cabina , ma sterg si  iau pe mine o rochita rosie cu flori albe. Macar rochita sa ma binedispuna. Neputandu-mi stapani curiozitatea ma intind dupa telefon sa vad daca a mai sunat. Bineintees : 5 apeluri ratate si un mesaj. Trag adanc aer in piept si deschid mesajul:

"Cass', te rog, vorbeste cu mine; nu vreau sa pleci in Seattle si eu in UK fara sa ne vedem si sa vorbim. Stiu ca te-am ranit cu decizia mea , dar la naiba Cass, esti cea mai buna prietena a mea de la 3 ani, nu se poate ca totul sa se termine asa. Stiu ca am ales sa plec pe alt continent dar asta nu inseamna ca te voi parasi. Te rog Cass', suna-ma inapoi".

          Termin de citit si fata mea e plina de lacrimi. Nervoasa imi sterg ochii si imi jur ca niciodata nu ma voi mai atasa de nimeni. De maine voi fi alta Cassandra Hall. Una care atunci cand va termina UW, va ajunge cunoscuta pentru talentul si seriozitatea sa. Dar asta inseamna multa munca si deloc distractii,baieti sau alti factori disturbatori. Obosita , adorm cu gandul la Clark si la noua viata pe care o voi incepe de maine.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Inocenta&Putere VOL IWhere stories live. Discover now