13

687 56 18
                                    

Ziua 11

Deschid ochii și casc. Mă uit în dreapta mea și îl văd pe James care inca dormea. Sincer, chiar nu vreau sa ii vad reacția atunci când se va trezi.

Faptul că el m-a sărutat și că eu îmi doream asta atât de mult și de foarte multa vreme m-a împins să fac prostia asta. Nu regret nimic, dar el cred că va regreta tot în momentul în care se va vedea gol în pat cu mine. Mai e si posibilitatea să sară pe mine și să mă sarute și să îmi zică că mă iubește și după sa fim împreună, dar asta se întâmplă doar in filme.

Incepe sa se foiască prin pat și inima incepe sa îmi bata mai tare. Își deschide încet ochii și se uită mă mine. Rămâne împietrit. Se uită la el apoi din nou la mine.

-Victor, ce mama naibii s-a întâmplat?,zice el confuz

-Nu știu, aseară eram amândoi beți, nu îmi aduc aminte mare lucru,zic eu

-Poftim? Tu n-ai zis că nu bei?

-Am băut puțin mai mult aseară,zic eu

-Ce îți aduci aminte?,zice el si verifică dacă era gol complet

Dar nu era, pentru că i-am tras o pereche de boxeri pe el după ceva întâmplate. Expira ușurat și încercă să se ridice în fund, sacancind ușor.

-Pai știu că am venit, după m-ai sărutat, du-

-Da, am înțeles și eu mai departe, zice el

Trage aer adanc in piept și se uită la un punct mort în camera. Uite de asta îmi era frica. Îmi era frica că va regreta ceea ce s-a întâmplat între noi.

-Trebuie sa uitam de asta, Victor,zice el serios uitandu-se la mine

Cum? Cum sa uit imaginea pielii tale fine, fara pic de material acoperind-o care mi-a rămas întipărită în minte? Cum sa uit când unghiile tale mi-au făcut semne pe spate? Cum sa uit când săruturile tale au rămas că niște pete invizibile pe corpul meu, încă arzând când mă gândesc la asta? Cum sa uit când gemetele tale erau atât de puternice că încă le pot auzi? Cum sa uit când tu îmi spuneai că mă iubești? Cum sa uit daca eu nu am voința și nici nu vreau sa uit?

Și al naibii sa fiu de nu știam că dimineața îmi vei zice că mă urăști, dar m-am bucurat al naibii de tare, pentru că nu îmi pasă că ești beat. Nu îmi pasă că tu nu gândești rațional. Nu îmi pasă că tu de fapt iubești alta persoana. Tot ce îmi pasă era că tu erai sub mine și produceai cele mai frumoase sunete din întreg universul.

-Da, sunt de acord.

Zic și inghit ghemul care mi se formase în gât. Inima era aproape inexistentă. Ochii erau îndreptai spre gatul tau, unde cu greu m-am abținut să nu ți-l pătez, pentru că știam că tu nu vrei asta, aproape simțind apa care începea ușor să se strângă în ei. Corpul nu mă ascultă și tremura.

Dau plapuma la o parte și merg rapid spre dulap și îmi iau o pereche de pantaloni. Mă îmbrac și ție îți sună telefonul.

Se ridică și iese afară din camera. Înainte nu făceai asta. Vorbeai de fata cu mine. Dar cred că e persona pe care o iubești și care te face fericit.

Fratele bonei Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum