🦋4🦋

28.7K 970 1K
                                    

Okulun müdürü ile konuşmak için birlikte müdür odasına girmiştik. Müdür odasına gelene kadar gelip geçen herkes beni süzmüştü.

Müdür: sınıfın 11a. Sınıfın en küçüğüsün karnene bir göz attım gerçekten başarılısın.

Y/N: teşekkür ederim.

Müdür: bayan Jeon ile konuştum yaşadığın bir kaç olayı anlattı. Okul formasını giyinmek zorunda değilsin okula serbest gelebilirsin.

Y/N: ah gerçekten çok teşekkür ederim efendim.

Genelde müdürün sinirli ve huysuz olması gerekmez miydi? Neden bu kadar iyi biri?

JK: ilk dersine girmek istiyorum nasıl olduğuna bir göz atayım.

Y/N: bence sen bu gün yeterince yoruldun git eve abiciğim! Git!

Müdür: benim için bir sorun yok Jungkook istersen girebilirsin. Gerçeği okul boyunca hiç derslere girmeyen bir öğrenci okulu bitirdikten sonra derse girermi?

Jungkook bu okulda mı okumuş? Yüzünden eskiden ne kadar yaramaz biri olduğu anlaşılıyor. Kesin bu birde okulun play boy'u falandı.

JK: zil çalmadan gidelim sınıfa.

Müdürün odasından çıktık sinirle Jungkook'a baktım.

Y/N: çocuk muyum ben? Neden geliyorsun?

JK: sana ne hım? Ne var kıskanıyorum belki? Sınıfta yavşak var mı diye bakmak istiyorumdur belki? Sana yan gözle bakan var mı diye bakmak istiyorumdur belki ha?

Y/N: iyide bundan sana ne? Burdaki tek yavşak sensin!

JK: bana bak. Aramızdaki yaş farkını unutuyorsun galiba.

Y/N: bunu ben değil sen unutuyorsun.

JK: yürü sınıfına senle mi uğraşacağım ben ya!

Sınıfımı bulmak için üst kata çıktım Jungkook'ta okuldan çıkmıştı. Sınıfımı bulduğumda içeriye girdim zil daha çalmamıştı o yüzden kimse yerinde değildi. İçeriye girdiğim anda tüm gözler bana dönmüştü. Heyecanlanmıştım birden. Herkes çok şık gözüküyordu. Saç, makyaj falan birde kendime baktığımda yüzümü yıkadıktan sonra krem sürmeye bile üşeniyorum.

Zil çalmıştı ve içeriye öğretmen girmişti. Çantasını masaya bırakıp çocuklara yerlerine geçmelerini söyledi. Bir kaç erkek öğrenci bana bakıp dalmışken öğretmen kalemini birisinin kafasına fırlatmıştı gülmemek imkansızdı.

Çocuk: gördün mü bana güldü. Çok güzel gülüyor.

Kız: senin salaklığına gülmüştür.

Tüm sınıf gülmeye başlamıştı şimdiden bu sınıfı sevmiştim. Zengin oldukları için bana kötü davranırlar sanmıştım ama gerçekten hepsi çok tatlıydı.

Bay Kim: evet bu yeni sınıf arkadaşınız Y/N. Y/N bende sınıf öğretmenin bay Kim. Bu gördüğün en geri zekalı sınıf ile yıllarını harcayacaksın. Okul bitene kadar bu beyinsizler ile olacaksın.

Çocuk: hocam ayıp oluyor ama.

Bay Kim: ha bu arada. Y/N'a iyi bakın! Sizden 1 yaş küçük. Sınıfımızın bebeği sayılır.

Çocuk: biz ona gözümüz gibi bakarız bay Kim. Gönderin gelsin.

Orta sırada bir kızın yanına oturmuştum. Kız bana sıcak bir şekilde gülümsediğinde bende gülümsemiştim. Bu sabah fazla panikleyip korkmuşum. Bu okul tamda hayalimdeki okul gibi. Her şey tam istediğim gibiydi.

😈🤗

Üvey Abim JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin