REDDIE

127 6 0
                                    

Reddie
***
A klub ház padlóján ültek miközben az apró fiú végignyalta az előtte tornyosuló merevedést majd bizonytalanul szívni kezdte a hegyét mire a magasabb fiú felszisszent a gyönyörtől és hosszú ujjait a lágy barna loknikba túrta . Válaszul felpillantott hatalmas mogyoróbarna szemeivel majd erősebben kezdett dolgozni a fiún ,lassan egyre mélyebbre engedve ,egészen a torka hátuljáig . A göndörhajú küszködve az egyenletes légzéssel próbálta megigazítani szemüvegét ,de csak ekkor ébredt rá ,hogy nem viseli azt . Ennek ellenére tűélesen látta maga előtt szerelmét ahogy könnyes szemmel igyekszik mindent elnyelni és szinte elment csupán a látványtól is.. mikre nem képesek azok az apró ,puha ajkak amelyek az egyre gyorsuló tempóval az őrületbe kergették a fiút ,aki egy halk nyögéssel élvezet végül legjobb barátja szájába.
-Eds....-simította végig az apró arcot ,miközben a fiú kéjvágyó arccal nyalogatta kezeiről a félrement cseppeket - Én mindig is ...szer...
Ám ekkor a fiú arcán undor futott át és hevesen lökte el Richie kezêt .
- Mocskos Buzi ....-köpte a szavakat ,amik újra és újra visszhangozni kezdtek egyre hangosabban még végül semmi más nem maradt a fiú elméjében csak a rémület . Ijedtében hátralépett majd zuhanni kezdett ,míg egy erősen koppanással felébredt .
***
-Mi a fasz?! -pattant ki Richard Tozier szeme . - Ahhh ,csak egy kibaszott álom volt ,nyugi .....minden rendben -mondogatta magának miközben visszamászott az ágyába ,ekkor vette észre a hatalmas foltot alsónadrágján .
" Ki hitte volna ,hogy, létezik nedves rémálom " gondolta grimaszolva majd ledobva ruháit elindult a fürdő felé .
***
Az kell még ,hogy megint elkéssen ,bár lenne egy két vicce ,amit szívesen bedobna annak a fapinának ,de utána hetekig hallgathatná Stan megjegyzéseit ... amit ,ha teheti szeretné kihagyni ....
A tanórák unalommal teltek ,kivéve a bioszt ,ahol a partnere megállás nélkül vihogott és dobálta a haját bármit mondott . Richienek soha sem volt ellenére a női nem figyelme ,de őszintén ,nem igazán tudott mit kezdeni vele .Elsütött néhány szexista viccet és ettől mindig leléptek ,ám az utóbbi időben mintha egyre ellenállóbbá váltak volna , akárcsak azok a mocskos álmok Eddieről . ....
-Richie ! Richie!!!- lengette meg kezêt a fiú arca előtt -Süket vagy ? Már egy ideje szólongatlak ,de egyáltalán nem reagáltál .
"Édes faszom " gondolta magában Richie miközben lepillantott barátjára és átkozta a karmát ,hogy egy pillantás elég volt ,hogy tisztán visszajöjjön az a bizonyos álom és máris túl szűknek érezte a nadrágját .
-Ó itt az én kis Eddie Spagettim - karolta át a vállát - Tiéd vagyok ,mesélj mit tehetek érted ?
- Beverly üzeni ,hogy este a klubházban taktikai megbeszélés lesz és minden vesztest vár -hadarta gyorsan a barna fiú ,igyekezve megfeledkezni a tényről ,hogy szemüveges barátja hosszú ujjai a mellénye szegélyével játszadoznak -Minden ,rendben ? Olyan fura vagy...
"Faszom....."
-Ugyan ,ugyan ,csak azon tanakodtam ,hogy te ... -kezdte megjátszott könnyedséggel ,de egy pillanatra megakadt .
"Jaj ,bocs ,csak azon tanakodtam ,ahogy leszoptál álmomban és éppen küzdök a farkammal ,mert a puszta jelenléted is kezdi kiakasztani ".....Biztos jól reagálna ,nem?
- hogy hogy nem ébredsz fel esténként ránk ? Hiszen anyád mindig olyan szenvedélyesen tudja kiáltani a nevem . Én biztos felébrednék ezekre a hangokra . -fejezte be néhány színpadias nyögéssel .
Eddie hirtelen megállt és lefejtette magáról a fiú kezét ,mikor Stan lépett feléjük .
-Istenem Richie ,miért kell ennyire undorítónak lenned? -szidta le hadonászva az apró fiú majd elviharzott a szekrénye irányába ,mire a magasabb fiú összerezzent és lesápadt ."undoritó" "retkes buzi" visszhangzott fel benne .
-Meg akartam kérdezni mi a helyzet veletek ,de ahogy elnézem csak a szokásos - köszörülte meg a torkát Stan ,ezzel jelezve a jelenlétét - Bár..... Itt vonul előtted a szűk nadrágjában ,és mégsem bámulod meredten ....Valami baj van?
Richie erőt vett magán és már nyitotta a száját a következő olcsó poénhoz ,de Stanley Uris beléfojtotta a szót .
-Mielőtt azt mondanád "hosszú" sztori majd a farkadhoz hasonlítanád , nem kényszer ,csak elég gondterheltnek látszol és úgy alakult van egy órám a szenvedésedet hallgatni ,szóval ne kímélj .
***
Edward Kaspbrak vörös arccal viharzott a szekrényéhez ,de mielőtt befordult volna utoljára hátrapillantott . Bár ne tette volna..Az elsők között pillanthatta meg ,ahogy Richie Stanley nyakába borul ...az az idióta .... . Eddie soha sem tartotta magát féltékeny típusnak ,de az utóbbi időben akárhányszor mással látta barátját az kellemetlen fájdalom a mellkasában egyre erősebbé vált . Biológián is ahogy Pansy feltűnően ráhajtott ....nem sok tartotta vissza ,hogy a lányhoz vágja az inhalátorát . Persze ,Richie mindig is magas volt ,de az utóbbi években egyre férfiasabb lett és az új szemüveg is sokat javított az összképen ,de az ő szívét az a bizonyos gebe , spagetti karú ,pápaszemes fiú rabolta el sok sok évvel ezelőtt . Ezek a lányok nem ismerik úgy Richiet mint ő . Vagyis ezzel próbálta nyugtatni magát mindig ,ha valaki a fiú közelébe került . De Stan más volt ..ő ismerte ...jobban is talán mint Richie magát és tagadhatatlanul féltékeny volt a kapcsolatukra . Ő akarta ismerni Richiet legjobban ..mindenkinél jobban ,de legtöbbször azt sem tudta kitalálni mi járhat a fiú fejében . Hiú remény ugyan ,de néha amikor végigmérte vagy azonkapta ,hogy figyeli .... egyszerűen úgy érezte ,hogy ő jár a fejében . "Szedd már össze magad Eddie ....Istenem ,majd pont rádgondolna Pansy helyett ... Nem lehetsz ennyire hülye ..." A szekrényéhez érve úgy érezte kisült az agya és csak fáradtan a hideg fémnek hajtotta homlokát .
-Hűha ,valakinek nehéz napja lehetett -tette a vállára a kezét Ben - Öhmm ...Izé... akarsz beszélni róla?
Eddie végül felemelte a fejét és nagyot sóhajtott . "Istenem ....miért az az idióta?! "
******
-Akkora egy idióta vagy -közölte röviden Stanley ,mikor barátja befejezte a monológját - Meg sem fordult a fejedben ,hogy esetleg kedvel téged?
- Baszd meg Stan ,mégis miért jönnék be neki? Pont én? - nevetett fel keserűen Richie.
-Ez egy remek kérdés .-töprengett el Stan amit barátja egy szemforgatással díjazott -Mégis ... mostanában egész sok lánynak felkeltetted az érdeklődését ,számomra ismeretlen okokból. Csak nem nézel ki annyira borzalmasan ...
- A külsőm még egy dolog ,de mit szólnának akkor a farkamhoz ? - erőltetett magára magabiztosságot a szemüveges fiú
- Remélem nem csak a szád nagy ,mert a személyiségedhez méretes ellensúlyozásra lesz szükség ,ha azt akarod ,hogy Eddie ember számba vegyen .... És ha ez az egyetlen fegyvered , tolhatod is le neki a nadrágod . - mosolygott gonoszan az egyik göndör fürtjét piszkálva - De Eddiet ismerve talán ,ha megpróbálnál őszinte lenni vele is sokat segítene .
-Stan ...ez - kezdett bele vörös fejjel ,de a csengő félbeszakította
-Most mennem kell- pattant fel Stanley - Sok sikert a farkadhoz .
-Persze-persze , menned kell a barátnőd elé drágám? -csücsörített kacéran - Üzenem Billnek ,hogy én mondom a beszédet az esküvőtökön majd !
-Cseszd meg Tozier -mutatott be mosolyogva mielőtt kiviharzott .
-Én is szeretlek Stanie Baba ! -dobott csókot barátja után ,majd nagyot sóhajtva erőt vett magán és elindult megkeresni Edset .
******
Edward csendben baktatott ki az óráról azon tűnődve ,hová lóghatott el barátja algebráról . Mi van ,ha Pansyvel volt ....ő is hiányzott ...mi van ha ők ketten ..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 24, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

R+E (Reddie fanfic ) (HUN)Where stories live. Discover now