Kapitel 1

96 6 0
                                    

Mcgonagall gør tegn til at jeg skal træde ind i salen. Hogwarts store sal... Jeg må indrømme at jeg er lidt nervøs da jeg ikke kender en eneste sjæl. Jeg begynder at gå fremad med Mcgonagall på min venste side. I hendes højre hånd holder hun en hat med et surt ansigt på. Den skal bestemme hvilket hold jeg skal på. Jeg kigger mig omkring og begynder at rødme, jeg er ikke van til så mange stirrende øjne på en gang. Jeg får øje på en mega lækker dreng...wowow... Jeg kan se at han går på Slytherin hvilket virker spændene! Jeg klager ikke hvis jeg kommer på hold med ham. Vi er nu gået hele vejen hen til skoleinspektøren Dumbledore.

"Ro i salen og ikke mere sniksnak om den nye pige, Alba Baker! Hun starter direkte ind på sit fjerde år." fortæller Dumbledore. "Så du har noget at indhente" hvisker han til mig med et smil på læben.

"Sid ned miss Baker." Siger Mcgonagall og kaster et blik hen på en stol. Jeg sætter mig og hun sætter den sure hat på mit hoved.

Hatten råber: "Nånå, så du vil godt på hold med ham den lækre lyshårede fra Slytherin!" Jeg kan høre en i salen råbe "Du har vist fået dig en beundre Draco!". Folk griner og jeg rødmer. Hatten forsætter: "Men du er langt fra en Slytherin...Hmmm...Gryffendor!!". Folk klapper og jeg lunter ned ved siden af en pige ved navn Hermione. 

Hermione og hendes to venner, Harry Potter og Ron Weasly, præsentere sig. De virker alle tre rigtig søde! Vi snakker om Hogwarts og Harrys fortid... Han er godt nok sej! Det er er ved at være aften så der er blevet serveret mad. Jeg har aldrig set så meget mad før! Der er generelt ret mange ting jeg ikkehar set før...

Efter vi har spist følger Hermione, Harry og Ron mig hen til Gryffendors værelser. Hermione og jeg er heldighvis på samme værelse! Jeg er meget taknemmelig for at jeg allerede har mødt tre søde mennesker.

Trekantsdrama på HogwartsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt