Telekinezi Nedir?

24.5K 828 342
                                    

Yeniden düzenlendi  | 25.07.2019


Daha önce karanlıkta oturup hiçbir amaç gütmeden kendinle tek başına kaldın mı? Yalnızca etten ve kemikten oluşmadığının farkına vardın mı? Hiç kendini tebrik ettin mi, kendinden özür diledin mi? Kendinin farkına vardın mı?

 Telekinezi'yi ve diğer kinezi çeşitlerini ışıkları açıp kapatmak, camı kapatıp açmak, kapıyı kilitlemek, rüzgarı birkaç saniyeliğine durdurmak vb. şekilde örneklendiriyoruz, ancak daha gerçekçi konuşmak gerekirse muhtemelen bunu okuyan kimse bunları gerçekleştiremeyecek. Burada bahsettiğim ve bahsedeceğim şey tamamıyla o başarıya giden yol olacak, yalnızca bu yoldan bahsedeceğim. Günün sonunda tam da yerinde saydığını düşündüğün anda başlangıç noktasından ne kadar da uzaklaştığını göreceksin. 

 Bu sıkı çalışma, kendi açımdan tanımlayacak olursam kesinlikle özgüvenini iki katına çıkarıyor, hayatın şu gördüğün gökyüzü, toprak, binalar ve insanlardan daha fazlası olduğuna şahit oluyorsun. Bu bilgilendirici serüvende yalnızca hayatın gömülü sırlarıyla değil kendinle de tanışacaksın.

 Kendinin farkına varma sözü veriyor ve seni devamını okumaya davet ediyorum.

  

Telekinezi HakkındaWhere stories live. Discover now