ten

93 15 3
                                    

Het nattige gras waait zachtjes heen en weer door de harde wind. De zee slaat woest tegen de rotsen aan, wit schuim ontstaat. De lucht is grijs, en geen vogel is aan de lucht te zien. De krijtrotsen zijn witter dan ooit, ze lijken zo stevig, maar zijn zo zwak.

Langzaam zal de zon doorbreken als ik over het platgetrapte gras terugloop. Ik zal geen foto's meer nemen. Ik zal nog een paar keer uitglijden in de modder, ik zal soep gaan eten in het restaurantje nadat ik me heb omgekleed in de wc. Ik zal in stile terugrijden.

Het lijkt een doodnormale foto, een natuurfoto. Maar het had een familiefoto moeten zijn, met hun 5 lachende gezichten.

Maar die zijn er niet.

"Blijf altijd op de paden!"

"Ga niet te dicht bij de rand staan in verband met instortingsgevaar!"

We zagen de borden.
We negeerden ze.

Het zou toch niet zo snel instorten.

Nooit meer maak ik zo'n grote inschattingsfout, nooit.

i need you back,
i need you back,
i need you here.
i need your smile,
i need your eyes,
i need you dear.
every line on your face, makes a beautiful maze for my eyes to trace.
i have photographs and memories of the time,
when you weren't on my mind,
and i am alone now.
and i have poetry and drawings of my life,
when you were on my side.

what is love?

*•*•*•*•*•*•*•*•*

okay, ik hooop dat jullie dit verhaal mooi vonden, haah. de foto aan de zijkant heb ik zelf genomen en het is de mooiste plek die ik ooit gezien heb (helaas ben ik alle foto's behalve deze kwijt bc kutipod die kapot ging) toen ik hier (Dover, Engeland) liep, en vooral bij die plek van de foto kwam dit verhaal in me op en ik hoop dat het jullie heeft ontroert. het liedje aan de zijkant is het liedje dat bij dit verhaal hoort, en ik heb de tekst een klein beetje aangepast voor het verhaal, maar zet 'm op, lees het verhaal op nieuw (achter elkaar) en ik hoop dat dat een mooi effect geeft.

zoals jullie straks ook op mijn messageboard zullen lezen, ga ik tijdelijk stoppen met wattpad. ik verwijder niks, behalve de app van mijn telefoon. ik zal heel af en toe nog online zijn dus je kan me altijd een berichtje sturen en daarnaast heb ik ook nog twitter en instagram waarop je me ook zal kunnen bereiken. ik vind het jammer, maar het idee om te stoppen zat al heel lang in mijn hoofd omdat wattpad gewoon heel erg veranderd is en ik vind het niet meer zo leuk als dat ik het eerst vond, en daarnaast zit ik gewoon een beetje met mezelf in de knoop en gaat school ook niet zo heel lekker. (maak je geen zorgen ik heb het onder controle HAHA het is niks ergs ofzo hoor heb gewoon wat tijd nodig) en daarnaast is mijn grootste liefde HAH dani aka @pumpkinhaz nu ook tijdelijk gestopt, en bodien en britt hebben ook hun acc verwijderd dus heel veel vind ik er gewoon niet meer aan, sorry jongens. ik had ook al een lange tijd niet geupdate dus het spijt me voor alles.

ik zal 30 maart weer online zijn, en 31 maart is mijn wattpad birthday, en ik ga dan proberen een nieuwe start te maken en anders laat ik weten wat ik doe, maar ik zal die twee dagen sowieso online zijn, en ik ga dan ook proberen te updaten (zoveel mogelijk) verder weet ik nog niet wat ik ga doen, dat laat ik aan jullie over hahaahahahahahahahah no. ik zie wel hoe t wordt lol.

ik vind het oke als ik volgers verlies, lezers etc, maar alsnog blijft mijn goal staan: 1000 volgers halen voor of op 31 maart. dus ik hoop dat het lukt.

ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben voor me, echt waar.

ik hoop na 31 maart weer terug te zijn.

ik hou van jullie xxxx

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Apr 22, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Photographs and MemoriesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu