003

54 1 2
                                    

"Ik ga je missen lieverd" zuchtte harry met betraande ogen. Ik glimlachtte lichtjes. "Voordat je het weet ben ik als terug harry" antwoordde ik , hij knikte en gaf me nog snel een kusje op mijn kruin. "Kom je?" Hoorde ik Darcy vanaf een aftand roepen terwijl ze haar rood met zwarte koffer in haar hand hield. Ik nam afscheid van harry en kreeg op het laatste moment nog een pakje in mijn handen geduwd. "Pas in het vliegtuig open maken" stond erop geschreven. Ik liep met mijn eigen koffer in mijn hand richting Darcy en mijn ouders die al aan de ingang van de gate stonden en zwaaide voor de laatste keer naar Harry. "Dat duurde nogal" grinnikte mijn vader. Ik haalde mijn schouders plagend op en volgde Darcy en mijn moeder. nog geen kwartiertje later zaten we al zo goed als klaar om te vertrekken in het vliegtuig. Zoals altijd zat ik weer aan het raam wat ik totaal niet erg vond. Harry's pakje lag in mijn handen en ik vergat het bijna te openen totdat Darcy me eraan herrinerde dat ik dat nog moest doen. Ik trok meteen het koordje los en scheurde het inpakpapier stuk. In het pakje zat een envelop met een briefje erin en een doosje. Ik nam eerst de brief terwijl het vliegtuig stilaan aan het opstijgen was. Zoals ik bij het inpakpapier deed scheurde ik nu ook de envelop open en haalde ik glimlachend het briefje eruit.

"Lieve Aurora,

Als je dit leest zit je waarschijnlijk al op je vliegtuig of zelfs al in Spanje. Ik wou je met dit briefje vertellen hoeveel ik van je hou omdat we niet echt veel tijd hadden om afscheid te nemen. Hopenlijk vliegen deze twee weekjes snel voorbij en ben je weer bij me. Ik ben nu al aan het aftellen! Ik weet niet waar ik nu zou zijn zonder je. Je maakt me al een anderhalf jaar lang de gelukkigste man ter wereld en ik wil je niet meer kwijt. In het doosje dat ook in het pakje zat heb ik een IPod met onze favoriete muziek gestopt. Geniet van je vakantie !

Dikke Kus,
Harry"

Een glimlach verscheen op mijn gezicht. Zonder geduld opende ik het pakketje waar zich een gloednieuwe witte IPod bevond. Mijn mond viel open en die van Darcy nog meer. Dit had ik nooit verwacht..

Summer Love ft. Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu