De verhuizing

21 0 0
                                    

Kom je' roept Frank? Ja ik kom al roep ik terug ik weet dat we op tijd moet zijn, maar ik ben bijna klaar, eindelijk hebben we het nieuwe huis, een paar jaar geleden is er een huis te koop gaan staan.

Niemand wou het kopen dus wij dachten "wij doen het wel we willen hier toch weg" eenmaal bij het huis aangekomen is de makelaar er ook, "hallo hoe gaat het met jullie" zegt die "het gaat heel goed lief dat je het vraagt" zeggen wij.

De makelaar loopt nog even naar binnen om de laatste papieren te tekenen, " sorry mag ik wat vragen" zeg ik "ja natuurlijk zegt de makelaar" waar is die op slotte deur voor? De makelaar kijkt ons paniekerig aan"ow ja die kamer ik doe hem wel open....

We lopen een trap af naar beneden en komen in een was ruimte met een rare deur die op slot zit en nog met een ketting vast zit, "wat is dat vóór kamer" vraag ik "sorry ik moet nog naar andere mensen, loopt u mee naar boven ?probeert hij er onder uit te praten denk ik in mezelf,nou ja het zal wel, Ik kijk Frank aan en we lopen naar boven.

Ik werp nog een bleek naar achter en loop dan mijn man en de makelaar aan, "nog een fijne dag verder" zegt de makelaar "dank u wel zeggen wij, hij doet de deur achter zich dicht en we lopen meteen naar beneden naar de was ruimte om te kijken.

Als we beneden zijn horen we ineens een eng raar geluid.....

Omg😱 wat een enge kamer daar..... wat zou daar in zitten?! Lees het om erachter te komen 💪🏻 o ja vergeet niet om ook even te kijken naar mijn andere verhaal (kidnapt, livia een meisje van 14 gaat op een gewone dag naar school als haar gym docent iets doet😱 enzo....)

De black roomWhere stories live. Discover now