CAPITOLUL 7...Sfârșitul verii

217 5 0
                                    

**Cu 6 luni în urma**

Toți cei care au primit bursa din toamna trebuia sa mergem în Londra, chiar dacă eram clasa a 10 - a din toamna, vom face studiile acolo și ne vom axa mai mult pe profilul ales.

Au apărut rezultatele pentru bursa la drept,iar Irina și Mihaela au luat bursa!!! Chuck pe de alta parte a luat 9.10 fix media peste care trebuie sa iei, în cazul lui încă nu știm dacă o sa vina sau nu, trebuie sa primească mail din Londra, iar dacă ei îl accepta atunci va lua bursa și va pleca împreună cu noi în Londra.

După ce am dat examenul pentru bursa, Ian și -a ținut promisiunea și m-a învățat câteva șmecherii pe gheata, am făcut meciului de unu la unu la care am câștigat dar cred, defapt nu cred, sunt sigura ca m-a lăsat sa câștig.

Am terminat clasa a 9-a cu bine, media anuala mi-a ieșit 9.80 (am muncit foarte mult anul acesta pentru media asta și cred ca se și vede la rezultat.

**Cu 2 luni în urma**

A început vara!!! Cu toții eram super bucurosi deoarece ce ne aștepta o vara plina de distracție!!! Eu împreună cu Andreea, Chuck, Ian, Irina, Andrei si Mihaela am fost la mare la noi, un weekend, după ce vacanta de vara a inceput.Eu și cu Andreea, după ce ne-am întors de la mare, am fost 2 săptămâni în Turcia împreună cu parintii.

Ian și Andrei toată vara au tot plecat prin Europa cu echipa.Au devenit din ce în ce mai buni, chiar au jucat la o echipa din Germania pentru o săptămână.

**In prezent**

Mai erau cam doua săptămâni pana sa plecam în Londra, era cam ora unsprezece seara, îmi pierdeam vremea pe laptop și abia așteptam să fie dimineață ca sa merg la aeroport sa îl aștept pe Ian și Andrei care vin din Elveția. Pana când Andreea m-a sunat

--Hey, S, ce faci? Am intrebat-o.

--Nu prea bine, a zis ea pe un ton de pisica, dar nu puteam sa îmi dau seama dacă rade sau plânge pentru ca nu se înțelegea.

După ce mi-am dat seama ca plânge am intrebat-o de ce.

--Chuck s- a despărțit de mine...

--Poftim?? De ce??

--A zis ca nu mai simte nimic pentru mine și ca nu mai merge..

--Poftim? Nu pot sa cred, ok pentru început nu mai plânge, vin sa te iau în 5 min cu taxiul și o sa dormi la mine, iar cu Chuck, nu știu ce are, acum 2 zile era foarte bine.

--Știu, te aștept sa vii sa mă iei.

--Acum plec, i-am zis.

Am mers am luat-o și ne-am întors acasă la mine.Cat eram în taxi i-am trimis mesaj lui Chuck cu ce a pățit iar el mi-a răspuns asa:,, Intreaba - l pe Ian mai multe''.Am rămas muta la acest răspuns, Nu am putut sa îi zic nimic Andreei deoarece nu știam despre ce e vorba.Am consolat- o cam toată seara dar tot a mai plans ceva.Nu o învinovățesc, dacă eram eu în locul ei cred ca plângeam mult mai mult.

A doua zi era puțin mai bine ca asera (probabil pentru ca s- a descarcat)..Am dus- o acasă. Am mers la aeroport împreună cu Irina pentru ai aștepta pe Ian și Andrei.Cand au ajuns i-am povestit lui Ian ce s- a întâmplat iar el mi-a zis ca nu știe sigur..dar credea ca lui Chuck i-a trecut de Andreea.Nu m-am lămurit eu foarte mult dar am zis ca o sa aflu mai multe mai încolo.

În doua săptămâni trebuia sa plecam la Londra!

Visul celor doua prieteneWhere stories live. Discover now