Kapitel 1

95 0 0
                                    

Harry's pov:

Det er søndag morgen, jeg vågnede ved duften af pandekager, det duftede helt fantastisk. Jeg kiggede på klokken, den var 9. Nede i køkkenet var min mor ved at dække bordet til morgenmad, hun havde fået den ide at vi hver søndag skulle spise morgenmad sammen, det passede mig egentligt fint, så behøvede jeg ikke selv at lave morgenmad.

"Godmorgen Haz" sagde hun da hun så mig, jeg sagde godmorgen til hende, og satte mig ved køkkenbordet.

Få minutter efter kom min søster Gemma ned, og satte sig ved siden af mig. Vi sagde ikke noget, sad bare helt stille i vores egne tanker, og prøvede at vågne. 

Da vi havde spist hjalp Gemma og jeg min mor med at rydde af bordet.

Jeg var gået op på mit værelse igen, der var mega rodet, så jeg gik igang med at rydde op, smed det beskidte tøj til vask, åbnede vinduet og redte min seng. Efter det satte jeg mig i min seng med min computer, åbnede Netflix, og satte et afsnit af F.R.I.E.N.D.S. på. Min mobil vibrerede, det var en SMS fra Louis, han spurgte om jeg ville med ud og se ham spille fodbold kl. 12, jeg svarede hurtigt at det ville jeg gerne. Jeg havde haft et crush på Louis i et godt stykke tid efterhånden, så jeg tog enhver mulighed for at bruge tid med ham.

Kl. 11.25:

Jeg gik ned og tog mine sko og min jakke på, og gik så ud for at vente på Louis, han havde sagt at han ville være der 11.30. 

Lidt efter kunne jeg se ham komme kørende mod mig.

"Hey Lou" sagde jeg.

"Hej Harold" det gjorde mig helt varm i kroppen da han sagde det, jeg havde savnet ham selvom det kun var et par dage siden jeg så ham sidst.

We made itWhere stories live. Discover now