Giriş~

31 2 4
                                    

Wanda sinirle oflayarak masadan kalktı.Yaklaşık 3 saattir dosyalar üzerinde çalışıyordu ama hiçbir şey bulamamıştı.Kahve makinasının kase gibi olan bölümünü de alıp ilerlemeye başladı.Bir yandan mutfağa giderken bir yandan da saatine baktı.

05:18

Bir kahveye daha ihtiyacı olduğunu düşünüp kahve makinesini hazırladı.Makine kahveyi yaparken o da salona doğru baktı.Ama Stephen orada yoktu.Bugün ayın 27'siydi ve nöbet o ikiliye aitti.Wanda endişelendi ve bardağı bırakıp Stephen'i aramaya koyuldu.

W:Stran-

O sırada yatak odalarının olduğu koridordan konuşma sesleri gelmeye başladı.Wanda sessizce oraya doğru ilerledi ve onları dinlemeye başladı.

St:Nick!Sen salak mısın?!Neden onların dosyasını Wanda'ya verdin?!

Ni:Merak etme.Birşey olmayacak!

Wanda ne dediklerini daha da merak etmeye başlamıştı.

St:Bak,eğer o çocukların kendi çocuğu olduğunu öğrenirse ne olur haberin var mı?!

Wanda öylece kaldı,birkaç dakika sonra bunun bir saçmalık olduğunu düşünüp koridora gitti.

W:Strange yarım saattir seni arıyorum ne yapıyorsun burada?Dosyalarıma yardım etmen lazım!

St:Tamam,sen git.

Wanda önce bi kaşlarını çatsa da sonradan geri mutfağa gitti.Kahveyi alıp içeri girdi.Her ikisinin de bardağına kahveyi koyup kalan kahveyi sehpaya yerleştirdi.Wanda tam masaya geçtiğinde Stephen da gelmişti.Wanda onda garip birşeyler hissediyordu.Sandalyede döndü ve Stephen'a baktı.

W:Stephen,birşey mi var?

Stephen bi an durdu ve bir hışımla Wanda'ya döndü.

St:Ha-Hayır tabii ki de!B-Ben gayet iyiyim bak!

Stephen hızla kendi dosyalarını açtı.

W:Stephen,ben bir telepatım.

Stephen ona cevap veremedi.Birkaç dakika sonra Stephen'dan birşey hissetmiyordu.Wanda,Nick ve Stephen'in söylediklerini ele alarak dosyaları o gözle incelemeye başladı.Sanki birşeyler hatırlıyordu.En iyisi Stephen'ın zihnine bakmak dedi ve sakince parmaklarını oynatarak güçlerinin parmaklarının arasından akıp geçmesine izin verdi...

"Wanda,onların hiçbiri gerçek değildi..."
"Hayır!Bana çocuklarımı geri verin!"
Wanda daha 22 yaşında idi.Ama tek bir sorun vardı.Bu anıda 26 yaşlarında olması.Wanda daha da derine girdi.Stephen'ın bağırarak girmemesi için uğraştığının farkındaydı ama umurunda değildi.
"Üzgünüm Clint ama onun için en iyisi buydu.Phoenix'i kullanarak yeni bir gerçeklik yaratmak ve Wanda'nın zihnini silmek..."

Stephen sonunda az çok sakinleşmişti.Ama Wanda gittikçe daha da sinirleniyordu.Sese diğer İntikamcılar da gelmişti.Wanda gözünün kırmızıya döndüğünü biliyordu.Bir hışımla ayağa kalktı ve sandalye devrildi.

W:SEN!SEN BENİ ÇOCUKLARIMDAN AYIRDIN VE ZİHNİMİZİ SİLDİN!!!!

Wanda Stephen'ı güçleri ile havaya kaldırdı.Eğer böyle devam etseydi Stephen'ı öldürebileceğini bildiği için Clint bayıltıcı oklarını buldu ve Wanda'ya çevirdi...

İviiit yeni bölümü sevmişsinizdid umarım.Diğer bölümde de çocuklara odaklanacağız <3 bu arada shipimiz FrostWitch💙

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 18, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Remember Me Like ThatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin