MERHABA BAYIM

84 2 0
                                    

Merhaba bayim

         Bu gun nasilsin. Ben pek iyi degilim soylemek istedim. O gunden beri beni birakip gittiğin o gunden beri iyi degilim. Gokyuzumde gunes acmiyor artik mavilik yok. Sadece karanlik saganak yagis ve gok kurultusu var. Kalbimin derinliklerinde simsekler cakiyor.

    Neden boyle olduk peki ? Sevgim doyurmadi mi kalbini. Fethetmeyi denesemde yenik dustum bunyene yapamadim, sahip cikamadim bize. Belki sende cabalamadin istemedin bizi.

     Peki neden sevmedin beni bayim ? Butun kalbim ellerindeydi. Butun sevgim duygularim senindi. Sadece opmek koklamak sarilmakmiydi sevgi. Insan dokunmadan da sevemez mi ? Ben senin kalbini en derinliklerime saklamisken sen neden ayaklarinin altina aldin benim yuregimi.

     Canin yanmayacak mi hic ? Ben baskasiyla birlikteyken beni baskasiyla gordugunde canin yanmayacak mi ? Sana beni sorduklarinda nasil diyeceksin o baskasinin diye, ne cevap vericeksin onlara bayim ?

     Birlikte gecirdigimiz o gunleri sana sarilisimi o kavgalarımizi nasil unutacaksin?

       Sana birsey soyliyim mi canın cok yanacak. Benimle yasadiklarini kimseyle yasayamayacaksin. Benim gibi kimse sevmeyecek ve sen beni sevdigin gibi kimseyi sevmeyeceksin. Pisman olacaksiniz bayim ve mutlu olamayaksiniz.

Ve o gun geldiginde karsimda diz çöküp aglayacaksiniz iste o an sevginin ne oldugunu o an anlayacaksınız

  Mutluluklar bayim.

Benim rengim, benim yalnızlığımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin