I

0 0 0
                                    

Ma trezesc in zceasta dimineata mai devreme decat ma trezeam normal , dar nu ma deranja , nimic in ultima perioada nu ma mai deranja decat sentimentul de care nu pot scapa si de care nu voi putea scapa niciodata . Incap sa ma pregatesc sa ma duc la liceu , apoi cobor jos pentru a manca si a o astepta pe sora mea , Halsey , mereu intarzia ,dar obisnuita m a ajutat sa trec peste asta . In aceasta dimineata tata ne ducea la liceu , eu eram a 11 a , iar ea a 9 a , ceva iesit din comun , mama ne ducea , iar tata ne ducea doar in momentele in care mama era prea ocupata cu job ul ei , era o simpla ??? , dar asta o solicita uneori foarte mult . Tata era un simplu ??? , dar asta nu l oprea niciodata sa gaseasca scuze ca mama sa faca aproape tot prin casa .
Ajungem la liceu la 7 : 20 , cum se intampla mereu , iar eu ma duc direct in parcul de langa liceu , iar Halsey se duce in corpul de langa , unde mereu se aflau clasele de a 9 a , in parc erau 2 foisoare , iar eu ma duc in cel in care eu si prieteni mei ne am obisnuit sa mergem pentru a fuma , iar uneori sa bem inainte de liceu pentru a ne simti mai " bine" ; pe mine niciodata nu m a ajutat sa ma simt mai bine si doar ma facea sa ma simt de parca nimic nu exista , iar eram doar o simpla legenda ce nu avea nici macar o un sanbure de adevar .
Ma duc la ore dupa ce imi iau o cafea la tonomatul din fata liceului . Orele mereu ma plictisesc , niciodata nu mi am dat seama la ce m ar putea ajuta materia pe care ne o preda

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 28, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

i don t know Where stories live. Discover now