1 bölüm-Hacer Hazal kimdir?

25 8 7
                                    

Hacer Hazal İstanbulda yaşıyordu. Babası "Hüseyinoğulları" şirketinin sahibiydi. Hazal çocukluğundan beri prenses gibi büyütülmüşdu. Ne isterse alınmış,ne isterse yapılmışdı. Tek çocuktu. Belkide bu yüzden çok egoist olmuşdu.
Şu anda 23 yaşındaydı. Kendi tasarladığı elbiseleri satan "byH.Hazal" diye bir butiği vardı. Bir TV stil proqramında kombinleri yorumlayan jüri çalışıyordu. Kadınlar her gün verilen konseptlere uygun kombiler yapıyorlardı. Hazalda bu kombinleri yorumlayan jürilerden biriydi işte.
Kendisi çok güzel bir kızdı. Uzun boylu,siyah saçlı,bembeyaz tenli ve mavi gözlü. Onu TV de gören kadınlar hep onu kıskanırdı. İster yaşam tarzını olsun,ister güzelliğini. Çok zengindi Hazal. Büyük bir villada yaşıyordu. Her zaman ne istese anında hazırdı. Yediği önünde,yemediği arkasında. Canı sıkılınca alış-veriş yapmaya giderdi. Alış-veriş rahatlatıcı bir şeydir sonuçta.
Çok tanıyordu ama sevilmiyordu. Sadece kendini düşünen,diğer insanlar umrunda olmayan,durumu kötü olan insanlarla dalga geçen egoist birisiydi çünki. Arkadaşlarıda kendisi gibi kibirli insanlardı. Haftada 1 kez,ya da bir kaç kez parti yaparlardı mutlaka. Partide pahalı elbiseler ve ayakkabılar giyerdi. Aynı arkadaşları gibi.
Profosyenel aşçıların yaptığı yemeklerden yerdi hep. Hiç bir şeye elini sürmezdi. Kendisinin işlerini yapsın diye özel hizmetçi tutmuşdu. Bir şey gerektiğinde hemen çağırırdı:Su! Su neredesin çabuk gelsene! Su azıcık gecikseydi hemen başlardı:Ah seni kuşbeyinli kız! O kadar parayı sen gecik diyemi veriyorum? Ahmak...Defol burdan!
Su üniversite öğrencisiydi. Üniversite masraflarını çıkara bilmek için burada çalışıyordu. Ama Hazaldan nefret ediyordu. Kendisini hep azarlıyordu...
Yani Hazalın hayatı kendi deyimiyle "süper"gidiyordu. Ama henüz şimdilik...

İlk bölüm bu kadar. Bu bölümde size Hazalın hayatını anlatdım. Sizce bundan sonra Hacer Hazalın hayatında nasıl bir deyişiklik ola bilir? Yorumlarınızı bekliyorum. Hikayemi oylamayı unutmayın. Beni izlemeye devam. Görüşürüz.

Mükemmel OlmakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin