Blairon - Avagy a bátor griffendéles

82 6 1
                                    

Rövid ismertető: Egy szombati napon néhány griffendéles unalmukban egy mugli játékot játszanak kint a roxforti birtokon; Felelsz vagy mersz?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rövid ismertető: Egy szombati napon néhány griffendéles unalmukban egy mugli játékot játszanak kint a roxforti birtokon; Felelsz vagy mersz?

- Ronald. Te jössz. - Vigyorgott egy ötödéves a vörös fiúra, aki számára ez semmi jót nem sejtetett. Ron az egész udvar előtt leégette a gyereket, azzal a feladattal, hogy erotikus táncot kellett lejtenie egy fánál méghozzá egy női egyenruhában. Hiába érezte, hogy most visszakapja, semmiképp nem bánta meg azt a döntését, hisz remekül szórakozott a röhejes fiún, csak úgy mint az összes kin tartózkodott diák és valljuk be, a tanárok is.

- Essünk túl rajta. - fintorgott. 

A másik fiú még gondolkozott egy keveset majd körbenézve újfent elmosolyodott.

- Egy csók. Vele. - Azzal egy kreol bőrű fiúra mutatott aki nem messze tőlük ült és láthatóan a gondolataiba merült.

- De ő egy fiú! - rökönyödött meg a szeplős.

- igen.

- És mardekáros!

- igen.

- És Blaise Zambini! - Mostanra már az arckifejezése olyan volt mintha Madam Pomfrey bájitalát kóstolta volna.

- Griffendéles vagy, vagy nem? Talán mégsem vagy olyan bátor mint azt a süveg látta? Gondoltam, hogy a te esetedben tévedett. - Gúnyos mondandója elérte hatását.

- Csak figyelj! - Azzal nagy hévvel otthagyta a társaságot és lábai egyenesen a mardekároshoz vitték. Persze út közben már fele sem akkora magabiztossággal lépkedett felé, de végül csak elérte a Zambini fiút. Mögé került és szerencséjére a másik észre sem vette.

- Csak ne mozdulj. - Takarta el a szemét és közvetlen a fülébe súgva a szavakat. Blaise megmerevedett, de tette amit kért, hangjából már felismerte Weasleyt amitől egy cseppet sem nyugodott meg, de jobbnak látta, engedelmeskedni mielőtt az megátkozza. Gondolatmenetét egy száj szakította meg. A sajátján. Nem tudta hova tenni a dolgot, de bármennyire is el akarta lökni a másikat, egyszerűen nem mozdult. Talán sóbálvány átkot küldött rá az az idióta griffendéles. Ez a felvetés akkor dőlt meg, mikor szinte öntudatlanul indult keze társa arcára és még közelebb húzta magához. 

A vörös hajú varázsló el se hitte mennyire élvezi a csókot. Kezdeti feszült testartása, semmivé vált. Lehet mégsem átkozza meg a griffendéles évfolyamtársát, aki erre az elképesztően édes csókra kényszerítette. Egy pillanatra elvált a két varázsló, de épp csak ameddig Ron helyzetet váltva társa elé került és úgy csókolta tovább. Ó, biztos hogy nem átkozom meg. Folytatta előző gondolatmenetét.

Egyik fiút sem zavarta, hogy az összes Griffendéles és Mardekáros őket bámulja, a tanárokkal, de leginkább Piton professzorral az élen, aki dühösen magyarázott magában.

Szerencséjükre mindenkinek volt idejük megszokni a minden nap, hevesen csókolózó pár látványát és mind a Griffendéles mind a Mardekáros barátainak is sikerült napirendre térni a dolgok fölött, sőt úgy látszott a két rivális, Harry és Draco is igen csak közel kerültek egymáshoz, minden szempontból. Ezt már kissé nehezebben dolozták fel barátnőik, Hermione és Ginny.

FanFiction with FanArtWhere stories live. Discover now