Přistižen

56 8 2
                                    

Ahojky :) omlouvam se, ale tahle část bude o hooodně kratší než ty předchozí. Občas je kratší psát budu, protože mam v poslední době málo času. Snad vás to neomrzí číst... Enjoy it! =D =)))

Lena:

Ráno jsem byla vyřízená i když jsem se vzbudila v půl jedné odpoledne. Podívala jsem se na mobil, jestli mi nepřišla nějaká smska a vzpomněla jsem si na včerejšek. Uf...hajzl... pomyslela jsem si. Když jsem přišla do kuchyně, měla jsem tam připravenou misku s mlékem a cereáliemi. Zaslechla jsem spláchnutí záchodu a za chvíli se ve dveřích zjevil Matyáš.

,,Čau." řekl a nepřítomně prošel do Heleny pokoje. Vyvalila jsem oči a málem jsem vylila mléko ze lžíce.

,,Čau, co tu děláš?" řekla jsem s plnou pusou. ,,Jsem tu a čekám na Honey. Má za chvíli přijít." zalezl do pokoje a zavřel dveře. Ó bože, budu muset vypadnout,.. doopravdy nechci být svědkem jejich ,,radovánek". Začala jsem hltat lžíci za lžící a rychle jsem prázdnou misku odhodila do dřezu. Zaběhla jsem do pokoje a ze skříně jsem vyštrachala světlé tílko a bledě modré džíny. Navlékla jsem si kulaté stříbrné náušnice a z vlasů jsem si stvořila drdol. Vypadala jsem,... já nevim jak, protože se neumím posoudit. Obvykle se ptám Alie nebo Honey. Ale Honey je poslední dobou ,,zaměstnaná" s Matyášem a Alie byla skoro pořád zalezlá v pokoji na mobilu, nebo makala na úkolech do školy. Takže jsem si musela vystačit sama. Popadla jsem bílou kabelku, co ležela na mém nočním stolku a rozběhla se ven. Ve dveřích jsem akorát zastihla Honey, jak chtěla odemknout. ,,Ahoj, užij si to tu." zazubila jsem se na ní. Ona se zasmála a já seběhla schody a utíkala do auta. Posadila jsem se a chvíli dumala. Tak kam chceš vyrazit? Ptala jsem se sama sebe. V tu ránu mi zabrněl mobil v kapse a ozvalo se hlasité you got mail. Vyndala jsem ho z kapsy. Smska! Z neznámého čísla! Klikla jsem na zprávu. Kdo mi asi napsal? Určitě operátor. Pomyslela jsem si. Ale to co se tam po pár sekundách zjevilo mi podělalo náladu.

Ahoj Jean, lásko. Dnes mám celý den volno a chtěl bych tě pozvat do restaurace Cuplove. Dnes přesně za půlhodinku. Budu se těšit! Zatím pa, zlato! - Dan.

Je to možný? Takže, já jsem se vyspala s Joany klukem? Ach bože! Jestli to zjistí, odnese to nejen ten hajzl, ale i já! Zděsila jsem se pod představou, že už nikdy nebudu u Joany jíst ty krémové nadýchané pusinky, co stojí nejméně dvě stovky. ,,Proč, bože, proč?" Opakovala jsem si sama pro sebe. Ale počkat! On si popletl moje číslo s číslem Joany, takže tam teď Jean nepřijde a to jejich rande se konat nebude! A já tam můžu přijít a jednu tomu slizákovi vrazit! To je nápad. Vidíš to? Bůh existuje a má tě rád! pomyslela jsem si. Dvakrát jsem otočila klíčem a nastartovala jsem auto. Vyrazila jsem na Andělské náměstí. Zmačkla jsem tlačítko, co na sobě mělo znak hudby a zaplo se rádio. Pobrukovala jsem si písničku Undercover od Seleny Gomez a s úsměvem jsem myslela na to, jak Danovi jednu natáhnu. Po asi patnácti blocích jsem mihla bílou ceduli na železné tyči, na které stál nápis Andělov. Ušklíbla jsem se. Projela jsem kolem Mc donaldu, KFC a zatočila jsem dvě křižovatky za Albertem. Zaparkovala jsem a utíkala přes uličku naproti, kde byl malý obchod se znakem srdíčka v hrnečku. Byla jsem tam, v restauraci Cuplove. Nahlédla jsem přes průhledné skleněné dveře a spatřila jsem ho. Seděl tam sám, na stole květiny a svíčky, talíře se špagetami... mmm mňam. Tomu by prostě nikdo neodolal... Ale já tomu odolala, vzpomněla jsem si na včerejší večer a znovu jsem měla chuť všechno kolem sebe rozbít. Vešla jsem a svižným krokem jsem si to mířila k němu. Hned jak mě uviděl, vytřeštil oči, zvednul se a začal utíkat. ,,Leno stůj, já ti to vysvětlim... zastav!" řekl a já se za ním rozběhla. Nechtěně se mi sundala gumička z vlasů a spadla na zem. Byli jsme teď středem pozornosti, ale mě to bylo jedno. Utíkala jsem za nim. Když jsem viděla, že už bude u dveří, něco mě napadlo. Dala jsem si nohu před nohu a spadla jsem. Schválně jsem se ještě chytila za koleno. Dan se zastavil, chvíli tam tak stál a pak došel pomalu ke mě. ,,Jsi v pořádku? " řekl a chtěl mi pomoct vstát. Já ho ale popadla za košili, napřáhla jsem se a plesk!

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Feb 02, 2015 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Girl vs BoyKde žijí příběhy. Začni objevovat