Schůze a velké zjišťování

54 8 1
                                    

Kagami
Je pondělí, jde se zase do školy a já Adriena někam pozvala. Řekl, že půjde a já jsem sama zvědavá jak to proběhne. Chci ho vzít na procházku po parku a po cestě si koupit zmrzku. Nevím jak to mezi nimi je, ale Marinett ho nezíská!
Máme se sejít před parkem ve tři odpoledne. No hlavně doufám že se to bude líbit Adrienovi. Vlastně mě to napadlo jako první věc a v tu chvíli se mi přemýšlet nechtělo.

V parku skoro nikdo nebyl a já už čekala za minutu tři. A tamhle už de. „Ahoj Adriene, tak už si přišel." „Oh, ahoj Kagami." „Tak co deme se projít?" Ani neodpověděl a vyrazili jsme. Obchůzka byla celkem krátká. Zmrzku jsme si taky dali. Ale bylo to jako mučení, nemohla jsem odolat těm jeho očím a krásnému smíchu. On je tak přitažlivý. Když jsme si sedli na lavičku už jsem nemohla čekat..... políbila jsem ho!! Hned jsem se na sebe zlobila jak to jen jde a Adrien byl tak překvapený, že to nejde popsat, byl až skoro vyděšený. „Promiň, já... omlouvám se. Já nevím, co to do mě vjelo. Ale jedno vím. Miluji tě Adriene Agreste." Tak teď už se můžu definitivně zabít.
Panebože, tak bych s tím zabíjení ještě počkala. Adrien mě taky políbil. Hned jsme se začali vášnivé líbat a všechny mé "sebevražedné touhy" se rozplynuly. Mohla jsem myslet jen na něj, na ten okamžik. Bylo to tak krásné a intenzivní. Pocit štěstí a lásky mě pohltil a já jsem se v něm cítila, jako by nic okolo nebylo a nic na světě to nemohlo pokazit. Byla jsem šťastná. Ale pak jsem pomyslela na Marinett. Vždyť ho taky miluje. Úplně ji to zlomí. Naše přátelství se zničí a já si ho tolik vážila. Ale rychle jsem tu myšlenku vyhnala z hlavy, tohle přece za to stojí. Potom nám došel dech a přerušili jsme ten úžasně vášnivý polibek. Po chvíli lapání po dechu se Adrien naklonil k mému uchu a pošeptal „Taky tě miluji Kagami Tsurugi" a začal mi líbat krk a zanechávat značky. Byla jsem naplněná štěstím. I když nevím, jak ten cucflek matce vysvětlím. „Nechceš jít ke mně domů?" zeptal se Adrien po chvíli. S radostí jsem odpověděla ANO. Chytil mě za ruku a vyrazili jsme k sídlu Agrestů. Tam jsme si dali večeři a šli se bavit do jeho pokoje. Takže jsme oficiálně spolu. Zase jsme se líbali a Adrien mi začal sundávat tričko, já mu zase košili. (asi si umíte představit co bylo dál🙈❤️)

Adrien
Když Kagami odešla, napadlo mě jak je to s Mari. Na té přehlídce, ten zvláštní pocit, a ta včerejší noc, proč se zamlkla? Nic mě nána padá. Asi už půjdu spát, jsem docela utahaný. Ale stejně usynam s myšlenkou: Marinett je vážně nějaká divná a nevím co jí asi je.

Marinett
Včerejší noc byla dost zvláštní. Adrien řekl o berušce, že je nejúžasnější hrdinka na světě, nechápala jsem jak to myslí, copak má Adrien berušku rád? A pak... Bum, došlo mi to.
Adrien je kocour!! Vážně, taky si zkuste dát dvě a dvě dohromady. To co Adrien o berušce řekl by řekl jen kocour, dál má dokonale stejné vlasy jako kocour a dokonce i stejný hlas. Prostě to musí být on. Byla jsem šíleně slepá, jak jsem to mohla přehlídnout!!! Ti dva jsou si jako vejce vejci. A taky mi dnes ve škole říkal, že půjde s Kagami do parku na procházku. A tím mi Kagami dala signál, že souboj začíná!!!

Tak jo, teď jsem se snažila a doufám že dobrý. Prosím pište názory chci je vědět. A taky se to teda slíbeně okořenilo.

Tak zas ahojky
Vaše Háňa ❤️😚🐞

SoubojWhere stories live. Discover now