Úvod

466 39 0
                                    

Zdravíme vás, naši talentovaní uživatelé Wattpadu!

Všichni, jakožto správní vypravěči, určitě pořád přemýšlíme nad novými a originálními nápady. Musíme ale uznat, že je něco naprosto fascinujícího a poutavého na tom, když čteme již známý příběh s novou zápletkou a/nebo z jiného prostředí - ať už dobového nebo sociálního.

Všichni jsme alespoň jednou v životě četli převyprávění známé knihy nebo sledovali novou filmovou adaptaci staršího příběhu. Někteří se v nich poctivě drží předlohy, druzí zase mění vše, co jim přijde pod ruku.

Teď bychom vás chtěli vyzvat, abyste udělali přesně to, co lidé v druhém případě: vezměte si pod ruku klasický příběh a za pomoci vaší kreativity ho převyprávějte - čím nečekanější váš příběh bude, tím lepší! Neexistují žádné bláznivé nápady, chceme po vás, abyste přišli s těmi nejšílenější kombinacemi, jaké vás můžou napadnout.

Teď bychom vás chtěli vyzvat, abyste udělali přesně to, co lidé v druhém případě: vezměte si pod ruku klasický příběh a za pomoci vaší kreativity ho převyprávějte - čím nečekanější váš příběh bude, tím lepší! Neexistují žádné bláznivé nápady, chce...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Rewind The ClassicsKde žijí příběhy. Začni objevovat