Introducere

154 29 3
                                    

      Ca o introducere subtilă în acest univers al desenelor, vă invit cu drag să parcurgeți printre frânturile imaginației mele și să cunoașteți personajele, care mi-au bântuit capul de ani de zile și m-au adus aici pe wattpad, oferindu-mi atât d...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Ca o introducere subtilă în acest univers al desenelor, vă invit cu drag să parcurgeți printre frânturile imaginației mele și să cunoașteți personajele, care mi-au bântuit capul de ani de zile și m-au adus aici pe wattpad, oferindu-mi atât de multă inspirație.

      Am sacrificat sute de foi ca măcar o parte din imaginația mea să o transpun aici în aceste desene, atât de imperfecte și atât de fanteziste.

      Această colecție de desene cuprinde atât portrete în creion cu personaje din cărțile mele, cât și desene digitale. Toate sunt făcute în decursul timpului, asta arătând și mica mea evoluție de acum patru ani.

       Deci ca să nu o mai lungesc, sper să vă fie pe plac tot cea ce veți vedea aici și să nu apelați la clor, când paginile acestei ,,minunate" colecții se vor termina.

       Deci ca să nu o mai lungesc, sper să vă fie pe plac tot cea ce veți vedea aici și să nu apelați la clor, când paginile acestei ,,minunate" colecții se vor termina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝑼𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒖𝒍 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒖𝒏 𝒄𝒓𝒆𝒊𝒐𝒏 𝒔𝒊 𝒐 𝒇𝒐𝒂𝒊𝒆Where stories live. Discover now