9. dio

306 10 0
                                    

Kada smo došli pogledala sam u koju me to rupu doveo, no nisam mogla vjerovati kada sam vidjela.

Ispred mene je stojala VELIKA kuća, više mi izgleda kao dvorac. Ne mogu vjerovati da je ovo tu Teovo.

"Ideš?" pitao me kreten smijajući se

"Kretenu" samo sam rekla i nastavila

Kada sam došla ispred ogromnih vrata otvorio ih je neki dečko i onda smo ušli unutra. Iskreno, bojim se šta bi ovo trebalo značiti ali ne puno.

"Ti idi malo razgledavati kuću dok ja sredim nešta sa Karlom" pokazao je na dečka koji nam je otvorio vrata. Imao je možda 25-6 godina. I poprilično je zgodan.

"Imaš dečka, sjećaš se?"

Dapp...i onako je Noah puno ljepši.

Brzo sam došla sebi i odgovorila mu

"Ja hoću svojoj kući" rekla sam ljuta.

"Žabo ovo je od sad tvoja kuća. O tebi ovisi jel do kraja života ili pak samo neko vrijeme" rekao je to ozbiljno

"A sada napravi ono što sam ti rekao" nadodao je, a ja sam zakolutala očima i otišla istraživati kuću. Zapravo, tražila sam izlaz iz ovog sranja.
...
Pretražila sam cijelu kuću, svaku sobu, svaki kutak, SVE ali nigdje nisam našla niti mobitel niti laptop niti bilo šta. I da, prozori imaju nekakve šipke kao u zatvoru. Predivno.

Sišla sam dole jer sam sve obišla i taj idiot je gledao tv. Nisam htjela uopće pričati s njim, no moram ga pitat što će biti u vezi škole. Ja moram u školu.

"Debilu, kako ću ja u školu?" uvijek mora bit taj neki pridjev u rečenici. Ne mogu bez njega

"Kao prvo, u ovoj kući sam samo Teo, bez tih bezveznih pridjeva. Kao drugo, u školu ćeš ići svaki dan. I treće, ne raduj se nećeš mi pobjeći jer ću uvijek, svaki tren znat gdje si" okej, na ove riječi sam se skamenila. MRZIM GA.

Teo POV

Kada sam joj rekao što sam trebao samo se skamenila. Ne miče se. Znam da me mrzi, no poslije ovog će bit stalno sa mnom, no svojom voljom. Zašto ovo radim? Oklada. No, ne mala bezvezna oklada nego velika oklada.

"Retarde, a kako ću se čuti sa svojom obitelji?" pitala me

"Rekao sam samo Teo. Jel jasno?" rekao sam joj bjesno.

"Imat ćeš 2 puta tjedno priliku pričati s njima. I naravno, bez gluposti" rekao sam mrtav hladan

Jedino me brine da nebi nekom u školi ispričala, al ona se s nikim ne druži tako da mi je lakše.

"Samo da znaš trebalo je biti četiri puta tjedno, no budući da ti ne slušaš ništa sada je dva puta. I ako se nastaviš tako ponašat nećeš nikako pričati" dodao sam već polako gubeći živce

Na to je zakolutala očima. Nisam joj ništa rekao no napravi li to još samo jednom hoću. Sjela je do mene i naslonila se na drugi kraj kauča.
...
Film je glup. Kada je završio ja sam ustao i krenuo prema svojoj sobi, no ugledao sam ju kako spava na kauču. I naravno šta ću ja, moram ju odnijeti u krevet.

Čini se da ću se na to morati naviknuti. Ide mi na živce, a tek je došla, no samo 5 tjedana. Nakon toga se selim u Madrid. Plan je takav, nadam se da će se ostvariti i da ću upasti na taj posao. Treba mi.

Nedjelja, 13.09.

Alisa POV

Sutra krećem u školu. Plan mi je da nekom kažem da mi donese čistu odjeću da se mogu presvući za slučaj da nešto nije zakvačio na moju i kada se presvučem planiram pobjeći. Kreten. Samo problem je, ja se ne družim s nikim. Bilo bi stvarno glupo da najednom to nekoga pitam što znači samo jedno. Moram se sprijateljiti s nekim.

Otkad sam došla ležim u sobi i ne jedem. Radije bih umrla od gladi nego jela nešto što on spremi. Muči se sa mnom cijelo vrijeme no čisto me zaboli za njega. Budala obična.

"Donjeo sam ti ručak koji ćeš STVARNO pojesti a ne bacati" fuck, prokužio me

"Ne razumijem, sve po..."

"Ne laži" rekao je kroz zube

"Imaš ovo pojesti" rekao je i dao mi tacnu

"Neću" rekla sam ljuto

"Radije ću crknit od gladi nego jesti to" nakon što sam to rekla, legla sam u krevet i okrenila se. Govno od čovjeka.

"Daj Alisa jedi to, u ovih par dana dosta si smršavila"

"Pusti me na miru" rekla sam kroz zube i zatvorila oči. Nešto mi je prigovarao no nisam ga slušala. Na kraju sam zaspala.

Petak, 25.09.

Danas odrađujem svoj plan, sprijateljila sam se sa Klaudiom. Klaudia je sada prva godina, no visoka je kao i ja tako da bi mi trebala odgovarati njezina odjeća.

Trenutno je veliki odmor i dogovorile smo se da ćemo sjesti zajedno.

"Evo izvoli, ali zašto ti to treba?"

"Ma duga je to priča, objasnit ću ti drugi put" rekla sam i nasmijala se na silu.
...
Kada je zvonilo otišla sam u WC, preobukla se i krenila prema vratima. Sve sam ostavila u školi da misli da sam tamo. Krenila sam prvo prema svojoj kući kako bi svojima sve objasnila i bit ću tamo do kraja nastave jer će tad misliti da sam u školi. Kada se spakiram i sve obavim idem na bus i idem za Zadar. Tamo ću biti neko vrijeme dok se ne smiri sve.
...
Spakirala sam sve, objasnila svojima sve, Lucas mi je išao uzeti kartu za bus i mogu ići još malo. Ne, nisam spremna. Ruku na srce tko bi mogao biti spreman na ovako nešto.?

Ušla sam u bus, sada čekam da krene.

Teo POV

Obavio sam nekoliko poslova, sada idem po tu ku*u. Pogledao sam njenu lokaciju i u školi je. Također, stavio sam malu bubicu u njenu majicu za prislušlivanje što ona ne zna.

"Možeš li mi donijeti odjeću za sutra svoju? Znam da je glupo pitanje ali treba mi hitno. Vratit ću ti je čim prije" fuck, šta pokušava?

"Da, naravno što ti sve treba?"

"Sve ako nije problem" prvo je malo šutila, zatim je odgovotila tiše

DOVRAGA

Pobjeći će.

Glupane pobjegla je vjerovatno do sada

I šta ću sad?

Krenio sam prema školi, no naravno nje nije bilo. Sljedeća postaja, njena kuća.

Oprostite što nisam na vrijeme objavila nastavak, nije bio gotov.

U sjeniWhere stories live. Discover now