1.kapitola

67 2 2
                                    

                                Millie pohled:
Abych vás tak nějak uvedla do děje , tak momentálně jsem tak nějak v depresích a to , protože jsem se před týdnem rozešla s mým EX Danem , nikdy jsem ho nemilovala a tak nějak když tak přemýšlím tak ani nevím proč jsem s ním chodila , ale co vím že je h*jzl . Podvedl mě a to ne jen jednou , dá se i říct , že mě využíval pro slávu , jednou jsem zjistila , že nejen že mě podvedl ( to je to nejmenší co se stalo ) , ale dal na internet ( díky mě tam neměl né zrovna málo follow ) jaká jsem št*tka , m*cha atd... a nejhorší je na tom , že nebyl ani opilej .  A to není všechno , aby to tak nějak asi zakončil tak , ještě k tomu si stoupl doprostřed silnice kde bylo né zrovna málo lidí a začal tam o mě křičet jaká jsem kr*va , sv*ně no a další podobný nadávky . Určitě by jste si říkali jakto , že jsem se dozvěděla až takové detaily , no proto že ho natočilo plno lidí a hned to dali na internet a ještě k tomu mám kamarádku , která ho celou dobu pozorovala a vše mi potom řekla , takže nějak tak , abyste si ale nemysleli , že jsem v depresích kvůli němu , no jakože také na tom má zásluhu , ale ne až tak velikou , spíše jsem ráda, že jsem se ho z nějaké části zbavila , v malých depresích už jsem plavala tak nějak předtím . Po rozchodu jsem začala být skoro stále s partou . Proč teda vlastně těmi depresemi trpím , protože jsem už nějakou dobu zamilovaná do Finna , jenže on má holku , kdyby jeho holka byla aspoň fajn a bavila bych se s ní , jenže je to mrcha která Finna jen využívá . Kdyby měl aspoň Finn dříve nějakou holku a poznal by to co dělá a jak ho využívá , jenže Finn nikdy žádnou holku neměl  a proto to nepozná.
Za 2 týdny nám začíná opět natáčení ST , nebudu se přetvařovat a rovnou to řeknu . STRAŠNĚ SE TĚŠÍM.
Jelikož už teď jsem hodně s partou , tak nějak se už malinko připravujeme .
No spíše si z toho děláme srandu .
Co mi , ale začíná čím dál víc vadit je to , že už nejsme společně celá parta , a to protože Finn je stále s tou jeho Zoe .
Kdyby něco ta jeho holka se  jmenuje Zoe .
Buď s náma není nebo tam je společně i  s tou jeho Zoe . Věřte mi , že nechcete být v jedné místnosti společně se Zoe. Takže většinou to je tak že jsme celá parta bez Finna , což je pro mě čím dál víc horší a mám pocit , že začínám těm depresím propadat čím dál více , a jen kvůli Zoe . Upřímně jsem zvědavá jak to Zoe bude snášet , ty naše scénky s Finnem , z jedné části si říkám , že mi je jí líto , ale hned se vzpamatuju a řeknu si dobře jí tak. No vlastně já chodím s Finnem do školy a zároveň i s Zoe a ostatními z party ( né se všema) . Zoe vždy když má náladu mi s tou její partou něco udělat tak nakecá Finnovi 
, že jí je špatně nebo něco podobného,  nebo že spěchá a takový věci , znáte takový ty klasický výmluvy . Vždy se někde sejde s tou její partou a někde si mě najdou nebo na mě někde počkají  a něco mi udělaj. Hrozný je , ale na tom to že to nikomu nesmím  říct jinak zažiju takový peklo který jsem nikdy nezažila , a to mi věřte že od Zoe můžete čekat všechno . Znala jsem jednoho kluka který před pár roky chodíval na naši  školu a mám takový pocit že také byl šikanován Zoe a její partou . Párkrát jsem je i viděla jak ho Zoe někam táhne , ale nikdy jsem to nijak neřešila , protože se mi Zoe zdála jako fajn holka , dokud jsem ji nepoznala . Jednou jsem šla parkem a slyšela Jak tam někdo křičí tak jsem tam běžela se kouknout , ale nikdo tam nebyl kromě Zoe a její party , a tak jsem se jí zeptala co se to tu děje  , a ona řekla že nic že jsem možná zaslechla něco jen v mojí hlavě . Hned mi bylo jasný , že se něco děje . No ale co mě udivilo nejvíce je to že ten kluk nikdy už nepřišel do školy a nikdy jsem ho neviděla. Jednou jsem už nevěděla co mám dělat a byla jsem zoufalá když mě Zoe mlátila a tak jsem na ní křikla co se stalo s Benem . A ona mě akorát Bouchla do břicha a odešla. No ale co mi začíná vadit to že začíná být velké teplo a já chci chodit oblékáná jak v létě a normálně se koupat v plavkách jenže si to nemůžu dovolit kvůli tomu kolik odřenin a modřin mám . Minule když jsem si šla s Noahem zaběhat tak jsem si chtěla vzít sportovní podprsenku jako jsem si brala dříve , ale nemohla jsem. Špatný ale je že jsem si to minule neuvědomila převlékla se do sportovní podprsenky a vyšla z koupelny ven před Noaha , no a on si toho ovšem že všiml a začal se mě vyptávat na strašně moc otázek . Ovšem že jsem mu neřekla pravdu a nakecala jsem mu že jsem minule spadla , ale on mi to nechtěl věřit . Řekla jsem mu ať to nikomu neříká a ať se o mě nebojí , že jsem v pohodě . Řekl že dobře , ale bude mě kontrolovat , tak trochu se bojím co Noah opět vymyslí .
                             

Takže tohle byla první kapitola snad se vám líbila  , a budu ráda když mi napíšete do komentářů jak se vám to líbilo . 💞🦋🐚
Nebo napište do komentářů jak si myslíte , že to dopadne , nebo co byste chtěli za další knížky atd...
DĚKUJU ZA PŘEČTENÍ .
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

It will problaly be soKde žijí příběhy. Začni objevovat