#PINARGÜLTEKİN

10 0 0
                                    


ŞİDDET'E HAYIR!!!

Şiddete hayır! Ne kadına Ne erkeğe Ne çocuğa Ne de hayvana...

Kimse kimseye şiddet uygulayamaz , öldüremez.

Ben KADINIM ve istemediğim hiç bir şeyi bana yaptıramazsınız. Sırf sizin egonuzu tatmin etmek için istediklerinizi yapmak zorunda değilim. Ben bir tek Allahın istediklerini yerine getirmekle hükümlüyüm. Ben KADINIM!!! Yaşamaya , gülmeye , koşmaya , yürümeye, kendi ayaklarımın üstünde durmaya hakkım var. Ben KADINIM ve bende bir İNSANIM , İNSAN!!! Benimde bir canım var , ailem var , hayatım var. Ve ben hayatımı yaşamak istiyorum bu benim en doğal hakkım. Ama bazı şahsiyetler benim bu saydıklarımı elimden alırlarsa , benimde adım kadın cinayetleri listesine eklenebilir... Neden mi? Bence bu sorunun cevabı çok basit.

Ben KADINIM ve benim en büyük doğal hakkım YAŞAMAK. Bunu benim elimden kimse alamaz. Benim yokluğumun acısını aileme , arkadaşlarıma , çevreme senin yaşatmaya hakkın yok...

Ben ÇOCUĞUM, beni dövmeye hakkınız yok. Siz beni döverseniz hırpalarsanız belkide ben bunun iyi bir şey olduğunu sanır ve ilerde sevdiğim kadına yaşatırım. Onun canını yaktığımı bilmeden hemde. Ya da onun canını yaktığımı bilir ve bundan zevk alırım. Lütfen, Ben ÇOCUĞUM ve siz beni iyi yetiştirirseniz bende ileride sevdiğim kadına iyi davranırım. İçimizde bazı çürükler olabilir. Ama ALLAH onları elbet bir yerde cezalandıracak.

Ben KADINIM, beni hayatımdan koparmaya hakkınız yok!!!

ŞİDDET'E HAYIR!!!

#PINARGÜLTEKİN

şarkı sözleriWhere stories live. Discover now