Dozvi se to?

9 0 0
                                    

Ted uz stacilo jen kliknout na "odeslat".

Najednou ze me ta odhodlanost razem opadla.Par minut jsem sedela u pocitace a porad dokola cetla to co jsem napsala.Uz jsem to chtela odeslat,ale popadl me strach tak jsem pocitac vypla a sla si zpet lehnout.

Celou noc jsem nespala.Vymyslela jsem kdy a jak mu to oznamim.Az teprve kolem 5hod. rano jsem usla.Na to ze jsem usla tak pozde jsem brzo vstavala mohlo byt tak pul 9 rano.

Po snidani jsem usedla k pocitaci a tam jsem mela zpravu od Dariny."Co muze chtit takhle brzo?" rekla jsem si a rozklikla zpravu.Nejdrive mi napsala: "Nebudes se zlobit?" Ja uz jsem tusila o cem mluvi a doufala jsem ze se mylim.Me obavani se vsak stalo pravdou.

Darina rekla Kylovi ze se mi libi!Po te mi taky poslala kopii jejich chatu.Na to co mu rekla a na to co me trapi uz nejakou dobu on napsal ze me ale nechce.I kdyz uz jsem rikala ze vim ze me nechce,a vedela jsem ze u nej nemam zadnou sanci,tak jsem z toho byla dost sklamana.V tu chvili jsem strasne moc litovala toho ze jsem to Darine povedela.A taky me stvalo ze jsem v noci nebyla schopna mu odeslat tu zpravu co jsem mu napsala.Sice by to dopadlo stejne,ale aspon by se to dozvedel odeme.A taky bych k tomu napsala vice veci nez Darina.Ted uz to bylo jedno.

Zitra je pondeli a to znamena ze budu zase muset jit do toho zatracenyho vezeni jmenem SKOLA.Netesila jsem se tam nejen kvuli tomu vsemu uceni,ale take kvuli tomu ze ho zitra uvidim a pro me to bude celkem trapas.Ted uz stim ale nic nenadelam.

Vypla jsem pocitac a sla si dat studenou sprchu.Po sprse jsem si sedla k oknu a vymyslela co budu cely ten den delat.Zadne dobre napady nebyly a jelikoz rada ctu tak jsem si vzala do ruky nejakou knizku.A prave v tu chvili me napadlo ze budu psat o me a Kylovi.Vzala jsem do ruky papir,tuzku a zacla psat tyhle radky.Psala jsem snad pul dne.Aspon mi to tak prislo nez jsem se podivala na hodiny a zjistila ze ubehla hodina.Mela jsem popsany jeden velky list papiru z obou stran.Polozila jsem ho na stul a lehla jsem si na postel.Zirala jsem do stropu a premyslela,zase.Pak jsem si uvedomila ze uz za 5 dni je vysvedceni a prazdniny a to mi skazilo naladu.Snad poprve v mem zivote jsem se netesila na prazdniny a to jen z jednoho jedineho duvodu.Uz neuvidim Kyla skoro kazdy den jako do ted.Znechucene jsem vstala z postele a rekla si ze se pujdu projit.Vzala jsem si cerne leginy,modrou kosili,cernou tasku prez rameno a cernobile tenisky.Prochazela jsem se parkem se sluchatkama v usich,a doufala ze Kyla nekde potkam abych ho aspon nachvili videla.Jenze takove stesti ja nemam.

Jeste pred spanim jsem se mrkla na email,jenze jsem nemela zadnou novou zpravu a tak jsem sla spat.

Ve skole sme se meli jeste dva dny ucit a pak mit volno.Odnaset ucebnice a pak se nejak zabavit.Pondeli,utery a streda nebyly nejak zazivne dny v tomhle tydnu.Az na ctvrtek na muj nejlepsi den v historii meho zivota.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 02, 2015 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Miluj mě,prosímKde žijí příběhy. Začni objevovat