4 rész

4.3K 61 9
                                    

*10:00 körül*

Új nap új én. Na jó ez hülyeség. Ma is biztos zaklatni fog Erik. Komolyan kirázz tőle a hideg. Olyan érzésem van hogy óvakodni kellene tőle. Na meg az a levél... Remélem hogy nem jut senkinek se a fülébe. A suliba állandóan piszkálnának a tanárok pedig basztatnának. Meg ott vannak a szüleim is. Lemondok róla. Egyszerűen csak elfelejtem. Bárcsak ne Ő vitt volna haza. Bárcsak ne csókolt volna meg. Istenem az a nézés.

-Leila jól vagy? - aggodalmas hercegnő felébredt.

-Linda nyugi csak elkalandoztam a gondolataimban. - ölelem meg.

Igaz barát. De mégse vagyok biztos hogy jó ötlet beavatni.

Vajon csak én velem történt ilyen? Vagy minden héten egy másik lánnyal... A férfi szerepben pedig Erik. Olyan nőcsábász jobban kapkodnak érte mint a csokiért. Pedig a csoki sokkal jobb tőle. A csoki nem parancsolgat és nem ír nekem nagy betűkkel üzenetet. A csoki megért. Édes és gyengéd. Ugye csajok ezt csak mi érthessuk.

Délután van. Gondolok egyet elmegyek letusolni.
Jó meleg a víz. Kellemes szinte el is felejtettem minden gondom bajom. Kiszállok a kabinból betekerem magam törölközővel és benyitok a szobámba. (Igen a szobám egybe van a saját fürdőszobámmal.) Lehet találgatni ki fekszik az ágyamon rózsasziromok közt. Ki más... Erik az. Közben persze az ügyetlenségemnek köszönhetően a törölköző leesik rólam. Meztelen vagyok.

- Ohh szia Szépségem! Mennyei látványban fogadtatol ez mennyire kedves tőled - feláll az ágyról. Én gyorsan lehajolok a törölközőért. De megelőz engem. A egyik keze köré tekeri és a másikba csak fogja. Mögém áll.

- Édes... illatod... van - minden egyes szó között megcsókolta a testen elsőnek jobb vállam majd felfogja a hajam. A tarkóm megcsókolja majd a bal vállam is. A testemen futkos a hideg.

- Leila Aiden! Mi a mentséged hogy nem válaszolsz nekem folyamatosan? Egésznap kerestelek! Sőt múlt éjjel pedig tiszteletlen is voltál. Rossz kislány vagy. - a nyakamba lihelve magyaráz nekem. Lesütöm a szemem megharapom az ajkam.

Eltávolodik. Végig nézz. Érzem a tekintetét a testemen.

Egy hirtelen csapást érzek a fenekemen. A törölköző édes puha de a csapás erős volt.

- Ssz! - Ezt most miért kaptam? - még egy csapás a combom tájéka fele.

- Halgass! Különben a dupláját kapod!

Összeszorított foggal vártam.
Az első kettő fájt égetett inkább a harmadik már egészen visszafogott a negyedikbe beleremegett az egész testem.

- Na kicsim itt vagy? - tart erősen nem csoda hisz az összeesés széléről kapart össze.

- Igen Erik.

- Jó volt?

Nem válaszolok.

- Titkolt vágyak? - kérdezi. Arra utal hogy titkon vágyom "ezt a fajta" valamit. Egészen nem is tudom mi ez.

- Titkolt vágyak. - ezzel még jobban magához szorított és lesmárolt.

5 percen keresztül voltunk így majd figyelmesek lettünk a kopogásra. Az erkélyre ment Erik majd leugrott lemászott vagy nem is tudom én ez alatt az idő alatt rendbe szedtem magam. Majd ajtót nyitottam Lindának. Mellesleg Ő addig hol volt?

Ahjh Erik Asbel mit tettél velem. . .

Titkolt vágyak [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now