2.

79 3 0
                                    

Já a Bella jsme zase šli do školy. Dnes má moje sestřička narozeniny. Řekla, že ale nic nechce. To se ale nepovedlo a dostala dárek ode mě, od táty, mámy, Jakea a Alice. Sám Edward ji ale nemohl nic dát.

Ve třídě jsme brali Romea a Julii. Byla to pěkná nuda. Cullenovi nás pozvali k nim domů, abychom to oslavili. Oslava se moc nezdařila a Jasper malém napadl Bellu.

I zbytek rodiny měl problém, když Bella krvácela. Když jsme odešli domů, šla jsem hned do spát. Někdo mě ale vzbudil ,, Xiaodi. Xiaodi vstávej!" Řekl Charlie. ,,Co se děje?"

Zeptala jsem se rozespalým hlasem. ,,Bella není doma. Zavolal jsem policii. Začnou ji hned hledat." Jen co to dořekl, vystřelila jsem z postele, rychle na sebe něco hodila a běžela ven.

Venku stála policejní auta. Přišel dokonce i Billy a Jacob. ,,Doufám, že Bellu najdou." Řekla jsem směrem k Jacobovi. ,, Určitě." Řekl. Slyšeli jsme zašustění listů.

Všichni jsme se za tím zvukem otočili. Stál tam muž asi tak okolo třiceti. Měl na sobě jen šortky a odkrytou hruď. V náručí držel Bellu. Rychle jsem se k nim rozběhla. ,,Pane bože Bello!"

Řekla jsem, když jsem byla už u nich. ,,Donesu ji do pokoje." Řekl ten neznámý muž. Jen jsem kývla na souhlas a šla k tátovi. ,,Zajímalo by mě, co se v tom lese stalo." Řekla jsem. ,,Mě taky, zlatíčko. Buďme ale rádi, že Bella žije."

Ostatní policisté odjeli a už byl klid. Byla jsem ráda, že je Bella v pořádku. Bála jsem se ale co se jí stalo. Jestli ji Edward ublížil, tak ho zapálím. Doufám, že zítra bude lepší den.

The Story Of My Life (Paul Lahote)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin