Geri dönüş !!!

15 0 0
                                    

Doktorlar yoktu uyandığımda annem ve Emre vardi.Annecigim dedim kisik sesle annemde efendim kizim dedi.Anne Emreyle bisey konusmam lazim.Annemde kapiyi çekti ve dışarı çıktı. Emre sana tek bir soru sorucam.Beni seviyor m bu yaptiklarima rahmen.Sen benim yillardir aradigim tek melegimsin.Ben meleklerin kanatlarini kirmam.Bu yuzden aramadim.Dedim ki bu kiz beni bırakmaz .Bir sey olmustur o yuzden bana ulasmiyordur diye dusundum.

Emre anladim ki iyi ki varsin.Cok agladim. Herkes beni yanlis anliyor olabilir, Berkeyi seviyordu simdi Emre dogru Berkeyi sevdim.Ama sogudum ondan yaptiklarindan.Cok değişik bir soru olucak ama ben senle devam etmek istiyorum sende ister misin ? Evet seni cok seviyorum. Sarildim sım sıkı sanki biraksam nefes alamicam o kadar ozlemisim onu . Emre yanima oturdu ve egildi yavasca dudaklarini dudaklarima yaklastirdi ve optu. O sirada kapi !!

Emre hemen annemi gorunce dudaklarini cekti .

Efendim anne

Doktor hastaden cikabilecegimizi soledi.

Esyalarini topla bize gidelim Emre oglumda gelsin.

Emre ben kalkarken esyalarimi toplamisto.Eve taksiyle gittikten sonra .Emrenin elinden tuttum ve odama cikardim.Iyi ki varsin canim.Sarildi sim siki.Emre beni birakma nolur.Okulum degisti zaten ama annem ile babam barisickmis eski okulma donucem yani.Ipekle Oguz cikiyormus biliyo musun dedi Emre.Nee ?? Oha ipek hic bir sey demedi kizla kustum dogru.Emre sensiz olmuyor yapamiyorum iyi ki varsin iyi ki benimsin. Belki bole bir sey yapmasam ,hastaneden kacmasam hic bole seyler olmicakti.Hayatima girdigin icin tesekkur ederim.Emre nin gozleri doldu ve belli etmemek icin tuvalete gitti.Telefonu caldi.

Sari melegim ariyor >>>>>>>>>>

Ne ? Sari melek mi ?Kim lan bu ?

Telefonu yerine koydum.Emre iceri girdi.Annemi ariyim merak et

Etmesin dedi biraz oturduktan sonra.

Aaa Beyza aramis.Yuzune kotu kotu baktim.Ve aciklama yapma geregi duydu kuzenim 8 yasinda.hee tamam o zaman diye sirittim.Anneni ara sen annem beni cagiriyo gelicem hemen.Efendim anne ? Ipek geliyo.Ne zaman ? Birazdan gelir.Ama ben onla kus- neyse ben odama çıkıyorum. Emre Ipek geliyor dedim.Ipek kelimesini duyunca yuzu degisti. Noldu dedim.Yok bi sey dedi.

ARAMIZDA KALSINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin